Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
Van haverom aki autószerelést tanult régebben vele okosba meg tudunk ooldani sok mindent ha netről rendelünk olcsóbban alkatrészt nem márkaszervizbe fogom én hordani hogy lehúzzanak
Youtubeon már fent van mindenről videó mit hogy kell csinálni
Meg kevés kilométert használom megbizhjató állapotban megveszem és onnantól nem kell sokat költeni rá
De várnám ki mit ajánl hasonló feltételekkel csak példaként küldtem a 6ost jó lehet másiokl is ami jól néz ki
- Kavicsfelverődés, szélvédőcsere 200 ezer.
- 30-as tempóval odébb taszítod a szomszéd kutyáját, mert kiugrott eléd, fényszóró csere 600 ezerért.
- Két falu között szeg az úton, jobb első defekt, szereléssel együtt 100 ezer.
- Két hónap után előjön az elektromos hiba, ami miatt eladta a 2-vel ezelőtti tulajdonosa, 500 ezer.
- szokásos karbantartás, olaj és szűrők cseréje 120 ezer.
Nem tudom, melyik cigányfaluban laksz, de amilyen irigyek tudnak lenni a testvírek, egy hét után biztos körbe lesz karistolva a festés. Ha összeveszel a falu gazsijával, még fel is gyújtják neked.
"kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van"
Hát azt látjuk kérem szépen, nem véletlen nyomorog a fél ország, mindenki tele van ilyen ambíciózus ötletekkel
Azért nem úgy számolok egy autóval hogy majd egyből váltócsere meg hasonló kell! Ennyi erővel ne vegyen senki autót mert mi van ha elromlik a motorja és cserélni kell milliókért..
Nem cigányfaluban lakok nincsenek itt belőlük meg amúgy is udvaron állok majd bent háznál nem kint utcán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!