Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/668 Koaxk Ábel ***** válasza:
97%
Ennyi pénzből semmiképpen nem vennék 6-os szériát, inkább E90-ből valami jobb állapotút! Nekem volt ilyen 3-asom és azt se olcsó fenntartani, pedig én jóval többet keresek mint te, de pár százezres tétel bármikor jöhet, pedig a 3-as Bömös még igénytelenebb is mint amit te kinéztél, ha ez téged megvisel a BMW nem a te a autód!
2021. okt. 31. 17:11
 22/668 A kérdező kommentje:

Van haverom aki autószerelést tanult régebben vele okosba meg tudunk ooldani sok mindent ha netről rendelünk olcsóbban alkatrészt nem márkaszervizbe fogom én hordani hogy lehúzzanak

Youtubeon már fent van mindenről videó mit hogy kell csinálni

Meg kevés kilométert használom megbizhjató állapotban megveszem és onnantól nem kell sokat költeni rá

De várnám ki mit ajánl hasonló feltételekkel csak példaként küldtem a 6ost jó lehet másiokl is ami jól néz ki

2021. okt. 31. 17:11
 23/668 A kérdező kommentje:
Most ha nagyon bejön valami nagy kiadás akkor kölcsön kérek szülőktől aztán majd visszatörlesztem nem fog az udvaron állni
2021. okt. 31. 17:12
 24/668 anonim ***** válasza:
100%
#22 Te aztán nagyon értesz az ilyen kocsikhoz, ez nem egy Swift hogy otthon is tudja szerelni az ember. Jó egy olajcsere még semmi ha ért is hozzá az ember, de vezérlést hogyan cserélsz? Vagy ha a váltó beszarik? Sőt ott még olajat sem tudsz otthon mert céleszközök kellenek hozzá.
2021. okt. 31. 17:17
 25/668 anonim ***** válasza:
100%

- Kavicsfelverődés, szélvédőcsere 200 ezer.

- 30-as tempóval odébb taszítod a szomszéd kutyáját, mert kiugrott eléd, fényszóró csere 600 ezerért.

- Két falu között szeg az úton, jobb első defekt, szereléssel együtt 100 ezer.

- Két hónap után előjön az elektromos hiba, ami miatt eladta a 2-vel ezelőtti tulajdonosa, 500 ezer.

- szokásos karbantartás, olaj és szűrők cseréje 120 ezer.

Nem tudom, melyik cigányfaluban laksz, de amilyen irigyek tudnak lenni a testvírek, egy hét után biztos körbe lesz karistolva a festés. Ha összeveszel a falu gazsijával, még fel is gyújtják neked.

2021. okt. 31. 17:19
 26/668 anonim ***** válasza:
100%
24es hagyd, ha 25 évesen ennyi esze van akkor bukjon el 3 millát és éljen az anyjáéknál 60 éves koráig.
2021. okt. 31. 17:20
 27/668 anonim ***** válasza:
100%
Közelítsük meg másik oldalról a dolgot. Megvetted, minden rendben van vele és becsajozol. Arra is fogja futni hogy el vidd a csajt egy vacsorára? És szülinapi ajándékra? Moziba? Vagy egy szép virágcsokrot a névnapjára? Vagy ezzel is úgy vagy hogy csak meg kell szerezni és kész? A kocsi valóban nem fog lelépni magától tőled, de egy csajnál más a helyzet....
2021. okt. 31. 17:20
 28/668 anonim ***** válasza:
100%

"kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van"

Hát azt látjuk kérem szépen, nem véletlen nyomorog a fél ország, mindenki tele van ilyen ambíciózus ötletekkel

2021. okt. 31. 17:21
 29/668 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy 20 éves lerúgott 316.ot 500 ért, a maradékot meg odaadhatod egyben a szerelődnek, hogy mehessen a Bahamákra nyaralni. Amilyen csajokat akarsz felszedni, azoknak úgyis az a lényeg, hogy rajta legyen a propeller az elején.
2021. okt. 31. 17:22
 30/668 A kérdező kommentje:

Azért nem úgy számolok egy autóval hogy majd egyből váltócsere meg hasonló kell! Ennyi erővel ne vegyen senki autót mert mi van ha elromlik a motorja és cserélni kell milliókért..

Nem cigányfaluban lakok nincsenek itt belőlük meg amúgy is udvaron állok majd bent háznál nem kint utcán

2021. okt. 31. 17:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!