Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minimálbérből melyik bömöst...

Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?

Figyelt kérdés

Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet

Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..

TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van

2021. okt. 31. 16:25
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/668 anonim ***** válasza:
100%
2021. nov. 1. 12:54
 212/668 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne meg még le is ültetnek nem?? Vadkár nem az én hibám , vadásztársaságé vagy államé

Ohh hogyne... pereld rögtön a vadat :-D Úgy szokott történni hogy ahol vad várható ott jelölik táblával. ha ennek ellenére elütöd a te felelősséged mivel figyelmeztetve lettél hogy hajts óvatosan.

0% realitásérzéked van kérdező.

2021. nov. 1. 13:07
 213/668 A kérdező kommentje:
Persze kifut a vad és nekem jön akkor majd én hibám lesz, engem nem tudok ilyennel megvezetni de amúgy se sűrűn ugrálnak itt őzek tehát ez nem érdekel, városban krúzolgatok csajokkal majd nem oszrágúton csak ritkán faluk között meg ha meg kell mutatni pipinek h mit tud az autó
2021. nov. 1. 13:20
 214/668 A kérdező kommentje:
Kereskedőnek kötelező garanciát vállalnia nem úgy van hogy elhozom autót lerobban aztán igy jártam, csak sokan nincsenek tisztában a jogaikkal és nem tudják érvéneysíteni őket , én igen
2021. nov. 1. 13:21
 215/668 anonim ***** válasza:
100%

Kereskedőnek kötelező garanciát vállalnia nem úgy van hogy elhozom autót lerobban aztán igy jártam, csak sokan nincsenek tisztában a jogaikkal és nem tudják érvéneysíteni őket , én igen

Na megérkezett a gettójogász:-D Tudod érvényesíttetni? Csak nem Lakatos Lorenzónak hívnak?:-D Pici fiú menj ebédelni hív anyuci...utána szundíts eggyet mert nagyon bilibe lóg a kezed.

De nem gond vegyél 3 milláért roncsot, azt majd imponál Kalányos Dzsúliának vagy Rostás Eszmeraldának :-D

2021. nov. 1. 13:24
 216/668 A kérdező kommentje:
Nem vagy kolompár éás nem is kolompárokat keresek, nincsenek itt
2021. nov. 1. 13:40
 217/668 anonim ***** válasza:
100%

"Kereskedőnek kötelező garanciát vállalnia"

Jah persze, erre mondja majd a kereskedő hogy szórakozzal anyukáddal kisgyerek azt kitessékel a kereskedésből

2021. nov. 1. 14:47
 218/668 anonim ***** válasza:
100%
#209 meg az ilyenek elé nem a vad szokott kiugrani, hanem a beton villanyoszlop :D :D
2021. nov. 1. 14:47
 219/668 anonim ***** válasza:
100%

"Persze kifut a vad és nekem jön akkor majd én hibám lesz, engem nem tudok ilyennel megvezetni"

Megnéznélek mikor ott állsz az összetört kocsi mellett és csak vakargatod a fejed hogy mi legyen mert nem fizet neked senki

2021. nov. 1. 14:48
 220/668 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy kiküdlenének a kereskedésből ha megmutatom a far zsebben a boritékot a 3 millió kp-val nem hitelre veszek hanem kpba
2021. nov. 1. 15:36
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!