Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Figyelt kérdés
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
2021. okt. 31. 16:25
231/668 anonim válasza:
#232 Nem rejtett hiba. Ha valóban olyan okos vagy akkor hallod hogy csörög a lánc, mert az csörögni fog mielőtt szakad. Bár ha el szakad akkor sem rejtett hiba, mert te elvileg úgy vetted meg hogy hallod hogy csörög, és tudtál az állapotáról szóval az nem rejtett hiba. És amúgy is, ha csak úgy megadja magát valami (mert elő fordulhat) az nem rejtett hiba.
232/668 anonim válasza:
Legalább ne etetnétek ismét...
233/668 anonim válasza:
#234 Én simán ki nézem belőle hogy komolyan gondolja, csak rá kell nézni erre az országra mennyi ilyen okos van....
234/668 anonim válasza:
Nem, ez simán csak hergeli az embereket, nem egy kommentben simán csak belekötött valakibe, hogy tovább menjen a szájkarate.
235/668 anonim válasza:
Vagy akkor jelentsük már sokan hogy troll, vagy legalább hogy tegyék át a humor kategóriába
237/668 anonim válasza:
Hát de vicces, hogy játsza a hülyét😂😂
Ha komolyan gondolja az még viccesebb😂😂😂
238/668 A kérdező kommentje:
De figyelj már leírjuk papírra hogy nem csörög a lánc, nem lötyög a váltó stb, szóval nem számítok erre a hibéra
2021. nov. 1. 17:42
239/668 anonim válasza:
Jó, hagyd már abba, írj ki egy másik troll kérdést.
240/668 anonim válasza:
Tudod mi jutott eszembe rólad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!