Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Figyelt kérdés
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
2021. okt. 31. 16:25
271/668 anonim válasza:
Kérdező, az ország melyik régiójában van a falud?
272/668 anonim válasza:
#271 Van egy tippem, de előre nem mondom meg :D
273/668 A kérdező kommentje:
Keleti román-ukrán határ közelében
2021. nov. 1. 21:28
275/668 anonim válasza:
Sebaj, majd ha szétbarmoltad el tudod adni az ukránoknak bagóért.
277/668 anonim válasza:
Mert marhajól szórakozunk rajta, azért :D :D :D
278/668 anonim válasza:
Sebaj, hétfő este van, holnap úgy is kezdődik a suli. Kapja majd a sok házit, nem lesz ideje itt fantáziálgatni :D
279/668 anonim válasza:
Szerintem mindegy mit mondtok neki, úgyis azt csinál amit akar. Majd tanul a hibájából. A tanulópénz persze drága szokott lenni.
Tavaszig még sok idő van, addig még meg is térhet báránykánk.
280/668 anonim válasza:
Tényleg, biztosításra, átíratásra, adókra honnan lesz pénzed? Kisírod anyuciéktól azt a pár százezret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!