Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
A többi választ nem olvasom el, lehet már írták.
Az a baj hogy a BMW mára már inkább pont hogy a tajparasztságot a C-kategóriás egyedeket fémjelzi, meg az idióta hülye gyerekeket, normális nem ratyirambó emberek között mára már sajnos nem menő.
Ha meglátják az emberek leginkább az ugrik be hogy "nah ott megy a hülyegyerek" vagy "nah megint ott mennek a tezsvírek" úgyhogy sajnos ez van, menőzni már nemigen tudsz, még falun se.
És erről nem az autó tehet hanem a felhasználók, és ez még egy pár évtizedig úgy néz ki így is lesz.
Első körben azt mondanám, hogy egy ilyen autó gond nélkül fenntartható ebből az összegből, és az említett vételárnál sokkal kedvezőbben tudsz hozzájutni:
Viccet félre téve, talán valamelyik régebbi szívómotoros 16i-t mondanám, ha nem haladja meg az éves futásod a 10.000 kilómétert. Abból is egy 3-as bmw, talán azoknak kedvezőbb a fenntartása valamivel. De így is csak akkor, ha elélsz mellette párizsin meg kenyérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!