Minimálbérből melyik bömöst tudnám fenntartani ami jól is néz ki és menő lehet?
Összespóroltam az évek alatt 3 milliót most venni akarnék valami BMW-t amivel kicsit kitünnék itt a faluban , most jelenleg havi 100 ezer körül hozok haza, de szülőkkel élek nem kell másra fizetnem , most elég sokat elköltök chipsekre meg ilyenek de ha meg van a kocsi tudom arra is költeni mindet
Lényeg lenne hogy minél menőbb legyen , itt csajozgatni stb..
TUdom persze hogy minek vegyek ennyi pénzből iylet olyat stb mondogatják szüleim de nem érdekel , kicsit meg kell mutatni itt hogy mi hogy van
#319 Mi??
Szerinted ha ott a telephely akkor ott vannak a cégadatok is ellenőrzőm és viszem oda vissza ha gond van , szerinted igy át tudnak verni ?
Ezélrt veszem onnan ahova vissza tudok menni meg ismerem adatokat, egy sima eladó nyilván eladhatja úgy hogy nem sajátja de elkérném személyi igazolványát is ha igy lenne véletlen találnék valamit, meg videót is csinálnék abban esetben hogy később bizonyithassam igazam
Az autodual-al bejátszották már párszor, semmi kihatása nincs rájuk továbbra is üzemelnek és árulják a szétrohadt, szutykokat...
Senkit nem fog érdekelni hogy téged pont leakart húzni az az eladó, ugyan úgy bemennek és megveszik a kocsit ha jónak sejtik és slussz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!