Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?
Baromi nehezen megy,ment mindig is .
Màr 41 vagyok,lett gyerekem , feleségem meg azért hál Istennek nem szűzkènt vettem el a feleségem
Mindig azt láttam más milyen lazán csajozik .
De szerintem a nőknek unalmas az olyan mint èn akinek semmilyen káros szenvedélye nincs.Se nem iszom se nem cigizek meg semmi egyéb.
Az ilyen mint én fèrfiba nagyon ritka nőben
Én már feladtam, sehogy.
43 F
Én addig nem merek ismerkedni amíg nem lesz jogsim, meg hát eléggé introvertált vagyok szóval majd ha elkezdek ismerkedni nagyon nehezen fog majd menni.
25/F
#6-os
Viszont ad egyfajta önbizalmat és szabadságot az utazásban.
Erre gondolhatott a kérdező, amikor ezt írta.
Több sebből vérzik a mai világban az ismerkedés. Van, aki komoly kapcsolatot keres, valaki kalandozni szeret inkább, valaki pedig elhiteti a másikkal, hogy komolyat akar, de valójában nem és becsapja, kizsákmányolja ahogy csak tudja. Sokan a saját szintjük felett keresnek párt és aztán elkeserednek, hogy sose jön össze. Valakik a rossz szülői minták miatt választanak balul, mert az ismerős számukra. Stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!