Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Rapidrandi rendezvényekről mi...

Rapidrandi rendezvényekről mi a benyomásod?

Figyelt kérdés
aki részt vett ilyenen, vagy hallott róla, bármilyen vélemény érdekel. (válogatós, 29 éves) Nőként szkeptikus vagyok.. Köszönöm
febr. 16. 00:52
 1/9 A kérdező kommentje:
ami különösen érdekelne, hogy milyen jellegű emberek ismerkednek itt, értelmesebb-e a "felhozatal", mint az appok többségén?
febr. 16. 00:53
 2/9 anonim válasza:
Jó lehet, ha gyakran mész és Budapesti vagy.
febr. 16. 02:24
 3/9 anonim válasza:
Ha nem lennék házas, egyszer tuti kipróbálnám. Mit veszíthetsz?
febr. 16. 08:38
 4/9 anonim válasza:
Statisztikára tekintettel nagy valószínűséggel átlagos harmincasok
febr. 16. 09:54
 5/9 anonim válasza:
Olyan mint barmelyik tarskereso
febr. 16. 12:54
 6/9 anonim válasza:
Nekem kicsit erőltetett, de lehet, hogy beválik. Inkább közös ismerkedős programra mennék el, ahol nincs ilyen nagy nyomás.
febr. 16. 18:06
 7/9 A kérdező kommentje:
6/6, ott viszont nem biztos, hogy lenne mindenkinek mersze odamenni ahhoz, aki tetszene neki
febr. 16. 18:52
 8/9 anonim válasza:
Igen ez előny és egyben hátrány. Az emberekben ösztönösen van olyan, hogy nem vonzódnak valakihez és mondjuk vele feszengés nélkül, kötelező jelleggel beszélni öt percet kicsit kellemetlen lenne a számomra. De egyén függő. Az tény, hogy egy kiránduláson lehet, hogy nem mer megszólítani akinek örülnél.
febr. 16. 19:00
 9/9 anonim válasza:

Értelmes felhozatal? Ilyesmit mindig a leggázabb emberek szoktak mondani. Munkanélküliek, mamahotelesek, alacsony fiúk és kövér nők. Szerintem menj bátran!

Én a magam részéről azt mondom, hogy ilyen dologba a legbutábbak ugranak bele. Amit messziről látni, az egy lusta csődtömeg, akik a Szánalom-szigeten tipródnak.

Inkább nyaggatom máshol a lányokat

tegnap 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!