Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Introvertált férfiak/fiúk ti...

Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 17:24
 71/123 anonim válasza:
#70 elég vicces, hogy mindig mindenért a nők a hibásak, bármit csinálnak is...
2024. máj. 25. 16:41
 72/123 anonim válasza:
Oké tévedtem, látom mégse a kivételbe tartozol. Akkor szajkózd csak nyugodtan ezt, nekem aztán mindegy :D Én elmondtam a véleményem, felesleges vitába pedig nem szándékozom bonyolódni. Főleg olyannal, aki érintett is a jelenlegi helyzetben.
2024. máj. 25. 16:53
 73/123 Kedves Vezető válasza:

69:

Ezt írtam korábban:

.."Meg tényleg alapból mindegyik átlagos, átlagon felüli nőnek ott a zsebébe vagy 50-100 pali, egyszerűen "ki vagy Te, hogy csak úgy odamész?"

Simán feljelent zaklatásért, hogy aztán elmesélje a sztorit a barátnőinek."

Valóban nincs mindegyiknek a zsebében 50 pali, azt írtam hogy átlagos/átlagon felülinek.

De maradjunk az átlagosnál, legyen egy 30 éves, a példa kedvéért.

Egy mai 30 éves átlagos nőnek szerinted nincs nincs 50 tartalalékosa ?

Vagy van, és az az általánosabb ma, hogy van ? Melyik az általánosabb/reálisabb ma, szerinted ? Igen, vannak kivételek. Mint ahogyan minden általánosításban vannak. :)

2024. máj. 25. 17:03
 74/123 anonim válasza:
#59, 60: Ezt csak azért írtam, mert a kedves hölgy csupa olyan feltételt szabott meg, hogy a pasi ne fingjon hangosan, főzzön és mosson magára, együtt sem aludhatnak szinte stb. Szóval ha egy férfi egyedül van, ugyanúgy tud főzni és mosni magára, és ugyanúgy tud egyedül aludni, mint egy ilyen semmilyen kapcsolatban. Ha egy férfi belemegy egy ilyen "kapcsolatba", azzal mit nyer? Nem kap semmit, és még el is kell viselnie egy házisárkányt. Ha valaki mondjuk egyedül akar aludni, vagy magára akar főzni, ahhoz nem kell kapcsolat.
2024. máj. 25. 20:18
 75/123 anonim válasza:
#74 egy kapcsolatnak miért ennyiből kellene állnia? Egy kapcsolat nem azért van, hogy szeress valakit és viszont szeressenek? Kit érdekel a főzés, mosás, ha szeretsz valakit?
2024. máj. 25. 20:20
 76/123 anonim válasza:
#69: Szerintem sokunknak sajnos nem csak néhány rossz tapasztalata volt. Ha valaki sorozatban bunkóságot, gerinctelenséget, hazugságot, ghostingot stb. tapasztal, az egy idő után belefárad és lelkileg belerokkan a sok kudarcba. Szerintem ha te is sorozatosan azzal találkoznál, hogy valaki gerincességet vár el tőled, de ő ezt nem adja vissza neked, vagy ha csak hülyítene, vagy randikon megalázna, akkor te sem nagyon tudnál hinni abban, hogy olyan hű, de sok kivétel van. A szintezést meg a legdurvábban a nők csinálják. Ha nem vagy plakátfiú, a társkeresőkön szóba sem állnak veled. Én rengeteg átlagos lányt, nőt jelöltem meg Fb-os társkeresőn is, Badoo-n is, Tinderen is, de alig volt matchem, pedig nem vagyok bűnronda, tanult és értelmes vagyok, aránylag házias is, de minden hiába, ha ezt esélyem sincs megmutatni. Itt is sok - remélhetőleg - nővel beszélgettem, de katasztrófa. A többség csak válaszolgatott, mindig nekem kellett új témákat feldobnom, hogy életben tartsam a beszélgetést. A maradék meg egyik pillanatról a másikra tiplizett, vagy ha azt mertem írni, hogy találkozzunk, akkor hárítottak vagy eltűntek. Hiába voltam normális és türelmes (volt, akivel hosszú heteken át levelezgettünk), ez senkit sem hatott meg. Ez pedig így hosszú távon lélekromboló.
2024. máj. 25. 20:28
 77/123 anonim válasza:
#75: Ha szeretsz valakit, akkor pl. főzöl is rá (akár kölcsönösen is!), azért, hogy örömet szerezhess neki. Egy ágyba vitt reggeli vagy vacsi szerintem jó meglepetés és örömforrás. A másik meg az, hogy ha egy kapcsolatban kvázi külön vagytok (mindenki magának főz és mos, nem alszotok együtt), akkor ahhoz minek társ? A külön főzést meg a külön alvást ugyanúgy meg lehet csinálni egyedül is.
2024. máj. 25. 20:39
 78/123 anonim válasza:
Én nőként nem sértődnék meg, ha a párom azt mondaná, hogy ne haragudj, de nem tudok ilyen melegben aludni, nekem hűvösebb szoba kell, inkább aludjunk külön. Vagy horkolsz/túl sokat forgolódsz, így nem tudom kipihenni magam, nem alhatunk egy ágyban.
2024. máj. 25. 22:47
 79/123 anonim válasza:
77. Más ételeket ennének, ezért. Illetve így egyik fél sem vetheti a másik szemére, hogy elmegy az ideje azzal, hogy a másikra vasal, takarít.
2024. máj. 25. 23:15
 80/123 Kedves Vezető válasza:

Egy normális kapcsolatban szerintem tök alap hogy mindkét félnek van valamennyi egzisztenciája, mindenki tud főzni, és szeret is, (nem csak enni) be bírja indítani a mosógépet, leviszi a szemetet, takarít, stb.

Ezek emberi alapdolgok.

A baj az, hogy sokszor úgy fel nagyítják ezeket, hogy csak na.

Pl, ha Én ezeket mind megtudom csinálni introvertált emberként, most nem, de mondjuk társat keresek, rögtön olyanokba botlok, hogy vigyem el ide, vigyem el oda, vegyek ezt, vegyek azt, stb..csak nézek, hogy mi van?!

Nem gyereket akarok örökbefogadni, de egy szórakoztató csatorna se vagyok. Valami olyan elvetemült nőt keresek aki nem ilyesmikkel nyit!

Hanem mondjuk van neki is egy élete, esetleg introvertált, szeret olvasni, nincs tele "fiúbarátokkal" vannak saját gondolatai a világról, nem csak beszélni, de jókat kérdezni is tud, esetleg hasonló az érdeklődésünk, de azért kinéz valahogy.

Bazinagy kérés ez' ma amúgy.. :)

2024. máj. 25. 23:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!