Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Introvertált férfiak/fiúk ti...

Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 17:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/123 anonim válasza:
#90: Küldj képet, és én is küldök. Nyilván nem mindenkinek jövök be, de nem hinném, hogy borzasztó ronda lennék. Sőt, általában még fiatalabbnak is szoktak tartani a koromnál.
2024. máj. 26. 11:33
 92/123 anonim válasza:
Na kedves 90-es, el kell szomorítsalak :) Én nemhogy átlag alatti lennék, hanem kicsit még átlagon felüli is vagyok. Mármint kinézetre. Korábban többször megesett, hogy gyakorlatilag a nők jöttek hozzám oda figyelemfelkeltésből, mármint nem random az utcán, hanem ilyen olyan ismerősi, osztálytársi vonalról, vagy akár buliban. Ismerkedés, bókolás, kacérkodás, ilyesmi. Olyan is volt hogy gyakorlatilag a nő szedett fel. És én nagyrészt jól öregedtem, nem iszom nem dohányzom, nem stresszelem szét az életem, tehát még mindig jó formában vagyok. És mégis ég és föld a múltbéli vs a jelenkori helyzet közti különbség. Már csak ez ami az utóbbi pár év alatt történt az online ismerkedéssel, már ez iszonyat gyászos és sokszor inzultáló. És elhiszem hogy sok férfi is idióta mostanra, de ahogy sokszor az átlagos nő megnyilvánul egy random online idegen felé, az több mint bicskanyitogató. Iszonyatosan süt a lenézés és sokszor megvetés, sértettség, és hogy mindenki más fölé helyezik magukat. Aztán ha kiderül a kinézetem akkor kapásból javul a helyzet, de még így is ég és föld a különbség a múlt és jelen között. És hangsúlyozom nem én változtam ekkorát! Hanem a trendek és erőviszonyok.
2024. máj. 26. 11:40
 93/123 Kedves Vezető válasza:

Én is jóképűnek mondott vagyok, megesett velem is sokszor, hogy "felszedtek", de ma már a külsőmhöz is más elvárást társítanak.

Valami olyasmit gondolnak, az esetek többségében hogy valami extrovertált laza ember vagyok, népszerű, jó velem "villogni", csak full nem ilyen vagyok, és legtöbbször ha nem játszottam volna el kicsit a laza srácot, semmi sem lett volna.

Szóval nem vagyok egy tükör előtt pózoló, kirakatban edző, alfahím karakter. A külsőm megvan hozzá, de egyenesen irritálnak ezek a sosem szorongó, laza playboy karakterek.

Szóval jó külső, pénz, extrovertált karaktervonások, ha ezekből hiányzik 1, szinte esélytelen az átlagos nő.

2024. máj. 26. 11:53
 94/123 anonim válasza:

#88: Nem tudom, manapság mi lehet, már vagy 10 éve nem is jutottam el még csak egy randiig sem. Régebben is sok lekezelő nő szaladgált mindenfelé, én is futottam már bele ilyenbe. 30 évesen találkoztam egy 23 éves csajjal. Átlagos külsejű volt, arcra amolyan csinos pofi, melle kb. semmi sem volt, de tetszett nekem így is. Vonaton szólítottam meg őt, utána elmentünk randizni, vettem neki kaját. Megbeszéltük a 2. randit, még előző este is egyeztettünk. Másnap elutaztam, ő sehol, hívtam, de nem vette fel, se kép, se hang. Hazajöttem, felnéztem Messengerre, erre látom, hogy ír nekem, hogy azonnal költözzek oda hozzá, mert magányos. Mondtam, ez nem így működik, és számon is kértem, hogy hol volt. Azt írta, hogy a szakdolgozatához keresett anyagot, meg hogy ő nem egy 60 évessel akar együtt lenni, neki különben is a városi fiúk az esetei (gondolom, a nagydumás-nagymenő csávókra bukott), de azért vigyem már el valamikor kikapcsolódni.

A másik csaj szintén átlagos volt, első alkalommal elvittem kávézni. Beszélgettünk, erre hirtelen felállt, és se szó, se beszéd odament egy csajhoz, aki akkor jött be. Én ott ültem, mint egy idióta, aztán visszajött a randipartnerem, és teljes természetességgel közölte, hogy valami barátnője volt a másik csaj, és azért nem mutatott be neki, mert... (és itt jött valami hülye szöveg). Rosszul esett a viselkedése, de lenyeltem, úgy voltam vele, hogy nem akarok mindenen akadékoskodni. 2. alkalomra vittem neki virágot. Egy villamosmegállóban találkoztunk, ő közölte, hogy hazaszalad a virággal, várjam meg. Hát vagy egy óra hosszát ácsorogtam ott, behúzódtam az árnyékba, mert gatyarohasztó meleg volt, aztán nagy nehezen visszajött. Én fordított helyzetben azt mondtam volna, hogy "akkor kísérj el, addig is beszélgetünk, legfeljebb megvársz az épület előtt", vagy valami, de nem. És ha az ilyeneket elküldeném a p...ba, akkor még ők sértődnének meg, hogy milyen bunkó vagyok.

2024. máj. 26. 11:58
 95/123 Kedves Vezető válasza:

Ma már Én is elküldeném őket/el se jutok odáig, mert azért már meg tudom állapítani elég hamar, melyik az ilyesmi karakterű nő :)

Elég sok van.

2024. máj. 26. 12:09
 96/123 anonim válasza:
Én egyébként mindig a korrektségre szoktam biztatni a nőket az ismerkedések, beszélgetések során, kérem is tőlük, hogy ha bármi zavarja őket, vagy nem jövök be nekik stb., akkor mondják meg, írják meg, nem fogok ezért haragudni. De még sajnos így is meg tudnám egy kezemen számolni azokat, akik valóban gerincesek tudnak lenni. A többség csak sunnyog, nehogy már neki is vállalnia kelljen bármit is. Ma reggel is kaptam egy üzenetet egy kommentemmel kapcsolatban, írtam is az illetőnek, hogy ha szerinte öreg vagyok, vagy valami nem okés, akkor tegyen meg annyit, hogy ezt megírja, és akkor nem várom az üzenetét a későbbiekben. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e benne ennyi gerincesség.
2024. máj. 26. 13:20
 97/123 anonim válasza:

Én látatlanba arra voksolnék, hogy még így neten, névtelenül se fogja felvállalni a konfliktust. Vagy ha esetleg mégis, az nem rendes vita lesz hanem veszekedés és egymás oltogatása.

De ne legyen igazam.

2024. máj. 26. 13:22
 98/123 anonim válasza:
#97: Én a veszekedéstől nem tartok, nincs oka erre. Inkább azt gyanítom, hogy szó nélkül fog eltűnni. Pedig arctalanul-névtelenül senkinek sem kerül semmibe az, ha elmondja az igazságot.
2024. máj. 26. 13:30
 99/123 anonim válasza:

Beleolvastam itt a válaszokba.....

Már értem hogy én nőként miért nem randizok senkivel már vagy 15 éve!

A férfiakat is megértem. Borzalmas lett az emberek személyisége főleg az internet (közösségi média) megjelenése óta (természetesen tisztelet a nagyon kevés kivételnek).

Minden a pénzről szól (meg a pénzköltésről) egy kis egoizmussal megspékelve. És ott van még a FOMO (fear of missing out) jelenség is.

Félnek attól hogy lemaradnak valamiről/valakiről, ki kell mindent és mindenkit próbálni, mindig a szebb, jobb, okosabb, gazdagabb, érdekesebb stb. kell, lehet virágról virágra szállni, minden és mindenki lecserélhető, eldobható, mert rögtön van másik, vagy csak szexre kell, lehet használni a testét vagy a pénzét..... sorolhatnám napestig.

Aki meg nem úgy néz ki arcra és testre ahogy a mesterséges intelligencia megalkotná filterezve, az már inkább levegőt se vegyen.

Én mindig elcsodálkozok azon hogy a pasik milyen kitartóak a 100. bunkó nő után is. És még a 100. pofon után is felállnak és próbálkoznak tovább. Ez biztos a tesztoszteron miatt van. Én ezt biztos nem bírnám lelkileg.

Nem vagyok sem szép, sem gazdag, sem okos, sem érdekes. De nem is hagyom hogy agyba főbe megalázzanak (nem kérek abból ami ma párkeresés címén megy). De azokat csodálom akik képesek évtizedekig társat keresgélni ilyen társadalmi működés mellett (respect).

Öreg vagyok én már ehhez ami manapság megy. Elképedek azon hogy miket írtok itt többen is. És akkor sokan csodálkoznak hogy egyre többen inkább kutyát vagy macskát tartanak "társ helyett" (persze egy állat sosem pótolhat egy embert(!), de jó dolog ha úgy egyébként van).

2024. máj. 26. 13:30
 100/123 anonim válasza:
#97: Na, visszaírt, hogy öreg vagyok, de vagy letiltott, vagy törölte magát, legalábbis ezt a hibaüzenetet kaptam, amikor válaszolni akartam neki.
2024. máj. 26. 13:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!