Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Introvertált férfiak/fiúk ti...

Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/123 anonim válasza:
#38: Ezek tipikus női sablonmondatok. Volt, hogy megkérdeztem tőlük, mi a baj velem. Erre az volt a válasz, hogy "nincs veled semmi baj". Akkor meg miért nem kellettem nekik? :D Vagy amikor előadják, hogy "kedves vagy, rendes vagy, DE...". A másik nagy kedvencem, amikor olyanokat mondanak, hogy "biztos lesz olyan, aki szeretni fog téged", "jó férj és apa lennél" stb., na ezek is olyan jó megalázó és leereszkedő mondatok, nekik nem kellesz, de azért megpróbálnak jópofizni, szerintem a lelkiismeretüket próbálják ezzel megnyugtatni, vagy nem tudom.
2024. máj. 25. 12:23
 42/123 anonim válasza:
#40: Régebben még csak-csak lehetett itt ismerkedni, most már ez is eléggé esélytelen. Most már ott tartunk, hogy ha megkérdezed valakitől, hogy hol lakik, akkor kikiált téged sorozatgyilkosnak.
2024. máj. 25. 12:30
 43/123 anonim válasza:

41-es vigyázz mert mindjárt megjelenik egy és nagyképűen agresszívan kioszt, hogy az ilyen incelek miatt kell manapság ghostingolni a nőknek mindenkit is, mert nem elég hogy őszinte választ ad miért nem, még van képed elégedetlenkedni sőt meghazudtolni őt.

Ez vicc, de közben mégse vicc. Sokaknak pedig ez lett a tényleges jelenkori világképe.

2024. máj. 25. 12:41
 44/123 Kedves Vezető válasza:

Olyasmi lett a nők többsége, mint a mobiltelefon:

Van a feltöltőkártyás, meg az előfizetéses, ezeken belül van a nyomógombos, amivel csak beszélni tudsz, meg vannak az okostelefonok, amik játékra, filmre, s.t.b is alkalmasak.

Feltöltőkártyásként is tudsz venni okostelefont, de hosszútávon jobban kijössz az előfizetésessel és az ahhoz tartozó szolgáltatásokkal.

Csak itt a hűségidőt bármikor felbonthatja a nő, ha talál másik, szimpatikusabb előfizetőt.

2024. máj. 25. 12:50
 45/123 anonim válasza:
#43: Felőlem aztán kioszthat, nem fog meghatni. Arról meg nem tehetek, hogy az ilyen viselkedésükkel pont ők hozzák zűrös helyzetbe magukat. Ha nincs velem semmi baj, akkor miért nem fogad el? Ha baj van velem, miért hazudik? Ha nem kellek neki, akkor miért jópofizik velem? És ha valaki nem gerinces velem szemben, akkor tőlem miért várja el ezt? Ha nem viselkedne valaki ilyen kaotikusan, nem lenne semmi baj.
2024. máj. 25. 12:54
 46/123 Kedves Vezető válasza:

42, Régebben utcán is simán le lehetett szólítani bárkit, de ma, ja, ahogy írod, nagyjábol olyasmi veredményre számíthatsz általában.

Meg tényleg alapból mindegyik átlagos, átlagon felüli nőnek ott a zsebébe vagy 50-100 pali, egyszerűen "ki vagy Te, hogy csak úgy odamész?"

Simán feljelent zaklatásért, hogy aztán elmesélje a sztorit a barátnőinek.

2024. máj. 25. 12:58
 47/123 anonim válasza:
#46: De ha neten (mondjuk itt) is megkérdezel valakit, hol lakik, rögtön halálra rémül, nehogy már véletlenül megtudd, hogy hová valósi a másik ember.
2024. máj. 25. 13:02
 48/123 anonim válasza:

Én nő vagyok, nem keresek párt, szóval ne is írjon senki.

Leírom, nekem mik az elvárásaim. Mik lennének pontosabban, ha párt keresnék.

Tehát a lényeg, hogy olyan legyen, mint én, csak férfiban. Én alsókategóriás nő vagyok, ami a külsőmet illeti, a férfi is lehet ilyen külsőleg, nem gondolom, hogy jobb járna nekem.

Elvárások: legyen állandó munkája, ne igyon, ne dohányozzon, legyen átlagosan tiszta és átlagosan kulturált viselkedésű. Tehát, amire gondolok, hogy nem baj, ha nem mos egy nap kétszer fogat, de minimum egyszer mosson, és napi egyszer fürödjön. Tisztán hagyja maga után a budit, az ajtókat halkan zárja be, mosogasson el maga után, mossa a ruháit magára, ha vasalt ruhát szeretne, vasalja ki magának. Főzzön/készítsen kaját magának, ne azt várja, hogy én szolgáljam ki. Ezeket én is megcsinálom magamnak. Ne fingorásszon hangosan, ő is takarítson, ne csak én. Születésnapomon köszöntsön fel, készüljön rá, vegyen ajándékot, karácsony ugyanez.

Ne sértődjön meg, ha külön szobában aludnék, mert pl. eltérő hőmérsékleten szeretnék aludni, mint ő, vagy mert ő épp horkol/szuszog.

Rám költenie nem kéne, tehát nem az lenne, hogy költöm az ő pénzét.

Átlagos intelligenciájú férfi lenne ideális, aki hasonló anyagi helyzetben van, mint én. És hasonló dolgokat szeret csinálni a szabadidejében. Pl. kirándulás.

Káromkodhat nyugodtan, nem zavar, de a hangját ne emelje fel, ne veszekedjen, inkább halkszavú legyen.

De nem keresek senkit, nem azért írtam. Amúgy sem találnék ilyen pasit, aki megfelel az elvárásaimnak.

2024. máj. 25. 13:03
 49/123 Kedves Vezető válasza:
47, Igen :D :(
2024. máj. 25. 13:05
 50/123 anonim válasza:

Az nekem is érdekes hogy sok nő itt panaszkodik hogy kihaltak a normális férfiak, már nem megy oda hozzájuk senki, így az egész ismerkedés halott lett mostanra, és neten próbál már ismerkedni kínjában a rengeteg "hulladék" között. Nem én túlzok, sok nő tényleg így nyilvánul meg mostanra a netes társkeresésről és az ottani férfiakról.

És közben ugyanezek a panaszkodó nők dühöngenek más kérdések alatt hogy mégis hogy mer odamenni sőt akár már csak ránézni is bárki élőben, miközben ő a tökéletes és csodálatos kis életét éli. Meg hogy mindenféle gyalázatos viselkedést bevetnek, a többi nő meg sokszor tapsol nekik ehhez. Legyen az flegmaság, beszólogatás, lenézés, bunkózás. Mert épp élőben próbált vele ismerkedni a másik fél. Vagy akár átverés hogy előadja milyen jó minden, de közben sunyít ezerrel és akkor itt a neten tombol hazaérve hogy zaklatta őt egy elmebeteg pedofil szatír élőben és mit lehet tenni ez ellen :D Miközben szimpla ismerkedés beszélgetés sok esetben, ahol még flörtölget is vele a másik fél, azaz a nő, meg adja a lovat a másik alá. És ez nem vicc ismét, lányismerősöktől is láttam ilyen kiborulásokat, aztán kicsit belekérdeztem mi történt, és kiderült hogy egy tök alap leszólítás és ismerkedés lett volna, amin ennyire beijedt meg ennyire rantolt utólag.

2024. máj. 25. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!