Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?
Te jogsira vársz???
Figyelj. Ha normális párt akarsz, nem olyat akarnál aki elfogad téged úgy ahogy vagy? Olyanokkal akarsz össze jönni, akik kevesebbnek tartanak ha nincs egy papírod és egy autód? Leszarják az életed, a nehézségeid, hogy milyen karakter, személy vagy te? Mi van, ha valójában iszonyú nehéz sorsod van és épp felfelé ívelsz? Nekik az sem lenne fontos.
#7 ez borzasztó nagy hülyeség. A legtöbb lányt ez egyáltalán nem érdekli... ellenben ha lehet veled beszélgetni, vicces vagy, az már inkább.
A jogsi megszerzésével csak kifogásokat sorolsz, hogy miért nincs még senkid
Kedves Kérdező!
Egy visszafogott srác vagyok, és tényleg nem a jogsin múlik. 25 évesen a lányok, vagy inkább a nők, ahogy korábban mondták már értékelik, ha normális vagy. Szóval annyi az egész, hogyha elégedett vagy magaddal, azzal, aki vagy, akkor rendben vagy. Ha van valami, amin javítanál (ebben a belső tulajdonságot felejtsd el, kb az vagy, aki vagy, szeresd meg magad), azon próbálkozz. Én is edzek, igyekszem fogyni és egyre jobban érzem magam a saját bőrömben. Az utóbbi 3 hónapban 3 lánnyal próbálkoztam ÉLŐBEN. Persze, nemet kaptam, mert általában foglaltak voltak, de egy pl nem, de a lényeg, hogy kedvesek voltak és nem bántottak vele. Szóval a lényeg, hogy szeresd magad, ne félj, aki meg csúnyán utasít vissza ha te rendes vagy, az nem a te hibád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!