Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Introvertált férfiak/fiúk ti...

Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/123 anonim válasza:

Te jogsira vársz???

Figyelj. Ha normális párt akarsz, nem olyat akarnál aki elfogad téged úgy ahogy vagy? Olyanokkal akarsz össze jönni, akik kevesebbnek tartanak ha nincs egy papírod és egy autód? Leszarják az életed, a nehézségeid, hogy milyen karakter, személy vagy te? Mi van, ha valójában iszonyú nehéz sorsod van és épp felfelé ívelsz? Nekik az sem lenne fontos.

2024. máj. 23. 19:38
 12/123 anonim válasza:
Küldözgettem a farkam képét. Kiküldtem legalább ötszaz csajnak. Sokan visszaírtak, de tali csak ötből lett, abból három az első randin lecumizott, a negyedik egy hétig kérette magát, az ötödiket elvettem feleségül, van már két gyerekünk is.
2024. máj. 23. 19:43
 13/123 anonim válasza:

#7 ez borzasztó nagy hülyeség. A legtöbb lányt ez egyáltalán nem érdekli... ellenben ha lehet veled beszélgetni, vicces vagy, az már inkább.

A jogsi megszerzésével csak kifogásokat sorolsz, hogy miért nincs még senkid

2024. máj. 23. 19:46
 14/123 anonim válasza:
#12 ez undorító, kedves kérdező, kérlek, ne kövesd ezt a példát
2024. máj. 23. 19:47
 15/123 anonim válasza:
Nincs jogsid? Az nem gond, én vonatról leszállva ismertem meg egy csajt.
2024. máj. 23. 19:55
 16/123 anonim válasza:
Sehogy. Eddigi 31 évem alatt nem volt még párkapcsolatom, de még nemi sem. (F)
2024. máj. 23. 19:59
 17/123 anonim válasza:
Én jogsi nélkül, egyetemistaként házasodtam. :)
2024. máj. 23. 20:30
 18/123 anonim válasza:
Leginkább már sehogy. Próbáltam élőben, próbáltam ismerősök által, próbáltam netes fórumokon, társkeresőkön, de semmi. Nyilván bennem is van hiba, de kiben nincs? Belefáradtam a sikertelenségbe, egyre kevésbé látom értelmét annak, hogy időt és energiát pazaroljak arra, ami láthatóan nem megy.
2024. máj. 23. 21:38
 19/123 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Egy visszafogott srác vagyok, és tényleg nem a jogsin múlik. 25 évesen a lányok, vagy inkább a nők, ahogy korábban mondták már értékelik, ha normális vagy. Szóval annyi az egész, hogyha elégedett vagy magaddal, azzal, aki vagy, akkor rendben vagy. Ha van valami, amin javítanál (ebben a belső tulajdonságot felejtsd el, kb az vagy, aki vagy, szeresd meg magad), azon próbálkozz. Én is edzek, igyekszem fogyni és egyre jobban érzem magam a saját bőrömben. Az utóbbi 3 hónapban 3 lánnyal próbálkoztam ÉLŐBEN. Persze, nemet kaptam, mert általában foglaltak voltak, de egy pl nem, de a lényeg, hogy kedvesek voltak és nem bántottak vele. Szóval a lényeg, hogy szeresd magad, ne félj, aki meg csúnyán utasít vissza ha te rendes vagy, az nem a te hibád.

2024. máj. 24. 00:45
 20/123 anonim válasza:
Gondolatban.
2024. máj. 24. 05:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!