Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?
Szerintem van még egy tipikus csapdahelyzet. Ugye az introvertáltak vannak alapból kevesebben, de manapság megnőtt azok száma, akik introvertáltnak mondják magukat, pedig nem azok! Hanem mindenféle antiszociális embergyűlölő, komplexusos, kötődési képtelen, teljesen önző vagy elmebeteg figura, aki nem tud az emberekkel bánni, vagy akiket kiutálnak az undorító viselkedésük miatt, ők is sokszor introvertáltnak hazudják magukat.
Na most alapvetően az introvertált az introvertálttal jönne ki a legjobban. De ha ezekbe a kamu introvertált, toxikus figurákba futsz, akkor csak kudarc lesz az ismerkedés, esetleg még komoly érzelmi sérüléseket is összeszedhetsz. Tehát felhívnám mindenki figyelmét a helyes szelektálásra is! Ezen is rengeteg dolog áll vagy bukik, mert van az úgy hogy már az első pillanatban detereminált a sikertelenség és a kiégés, negatív érzelmek, ha a nem megfelelő emberrel kezdtél.
A 20 as évemben kicsit piáztam/amfetaminoztam, úgy elbírtam menni ide oda, de szinte akárhol ismerkedtem. Összejöttek, de nem tartottak sokáig. Nagyon rossz választásaim voltak. Aztán sokáig szerető szerepekben voltam, most megint egyedül.
Ha van pénzed mindegy hogy introvertált vagy, vagy öreg, dagi, stb ha nincs pénzed, az már nehezebb. De még így is van aki értékként tekint arra, hogy introvertált vagy, de többnyire az ilyen nő szintén az, így Ő meg azért jön össze mindenféle őrülttel, mert azok kezdeményeznek nála..
Nem egyszerű, de nem lehetetlen. :)
Új idők járnak. Már nem az autó vagy a saját lakás itt a kérdés, hanem hogy van-e mindkettő :D És keress is jól, legyen presztizse a munkádnak amivel lehet villogni a többi barinő előtt. És amiből kiskálázható a fancy utazgatás és a többi státusz szimbólumokkal villogás.
Sok nő számára minden más azonnal vágylóhasztó, kuka, red flag :D
Én pl itt az oldalon is úgy láttam a jelenkori tapasztalatokból, hogy azért nem látják ezt, mert a valóságban ez már rég nincs így.
Szöveg szinten legyen rendes, kedves és normális. De közben ezer más szűrőn is át kell menjen és sokszor tökéletesen mert a legkisebb hiba esetén kuka, köszönhetően a mindenféle bőség illúziójának a közösségi oldalaknak és tindernek hála. Szóval legyen vonzó, jóképű, saját egzisztencia, plusz a fentebb már felsorolt dolgok, és akkor még sok más egyéni preferencia is ami minden nőnél más. És akkor neki kell még az adott nővel kedves rendes normálisnak lenni. Sokszor még akkor is ha a nő épp hisztériázik vagy toxikus dolgokat robbant rá mert mondjuk kezeletlen személyiségzavaros.
Na ezek a modern idők. Meg az úgynevezett egyenlőség :)
És szerintem az igényeket is részben a szociális média pumpálta fel ennyire. Hogy a közösségi oldalakon a sok nő egymással vetekedik és rivalizál, kinek miből van több és jobb... Meg akkor elvárásként kezelik a trendeket is amiket külföldön látnak. Az hogy a minden téren egyre jobban süllyedő hazai helyzetben ez sokszor irreális elvárás az kit érdekel, oldja meg a másik fél, legyen férfi. Neki meg csak a készbe kelljen beleülni :)
Holott régen is tök alap volt hogy a párok együtt, közösen építették fel az életüket. Mondjuk nem is dobálták el egymást a legkisebb vélt vagy valós sérelemért, vagy mert találtak mást akinek egy fokkal több és jobb van.
húha, úgy látom valakiben sok a frusztráció a nőkkel szemben... ilyenkor miért nem gondoltok azokra az irreális elvárásokra, amiket a nőkkel szemben állítotok fel ti, férfiak? Elég nagy kettősmércét érzékelek... ezek a szövegek meg kifogások, hogy azért nincs barátnő, mert nincs elég pénzem, igazából bunkó nők, hogy nem kellek senkinek.
Ilyen hozzáállással nem is lesz az ilyen embereknek normális nője
25:
Tűpontos.
Ezek az alapelvárások.
És ha ezek megvannak, összejön a bizonyos illetővel, az mellett lép életbe a szerető opció, akivel megélheti az anyagi biztonságot fedező párja hiányosságait.
És ez nem feltétlenül csak a sex elsődlegesen, de nagy eséllyel az is lesz benne a változatosság végett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!