Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Introvertált férfiak/fiúk ti...

Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?

Figyelt kérdés

2024. máj. 23. 17:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/123 anonim válasza:

Én már nem vagyok frusztrált, elengedtem az egészet egy ideje :)

Viszont a tapasztalataim és mások tapasztalatai alapján valami nagyon de nagyon félrement a jelenkorban, főleg az utóbbi pár évben. Én csupán ennek adtam hangot, mert eléggé álszentté teszi a csak legyen rendes és kedves legyen elvárást. Az többnyire csak a jéghegy csúcsa, és az a teljes jéghegy hatalmasabb mint a történelem során valaha! És sokszor eléggé egyoldalú is. Sőt továbbmegyek, manapság sok modern nő már akkor is elszidja a férfiakat ha úgymond nincsenek elvárásai, csak "lyuk legyen". És olyankor minden párkapcsolati hibáért is őket okolja, hiszen nem válogatott kellően jól. És valóban akadnak idióták a férfiak között is, akik irreálisan fullos nőre vágynak, de a többség azért nem ilyen, főleg manapság. Ennél azért jóval gyakorlatiasabb. De a gond hogy még a közép vagy egyenesen alsókategóriás nőknek is eléggé irreális elvárásaik lettek manapság. A sokszor ezzel párosuló sértődöttség és dac meg a ráadás. Ha nem jut 11-12 pontos férfi nekik, és akkor az aktuális párjukon verik ezt le sokszor hogy ő nem olyan, mint ami szerintük nekik járna.

2024. máj. 25. 11:23
 32/123 anonim válasza:
#26: Tapasztalataim szerint a nők csak szájhősködnek (tisztelet a kivételnek), szerintem több férfitársam is meg tudja erősíteni azt a tényt, hogy hiába vagyunk normálisak, udvariasak, az lényegtelen, mert a nők úgyis találnak valamit, amibe belekötve eldobhatják az illetőt. Hány és hány felesleges kört futottam már le így, hogy érdeklődő, türelmes, normális voltam, de vagy csak hitegettek, vagy leléptek, vagy eldobtak. Ja és persze nekem mindig tiszteletben kellett tartanom az ő dolgaikat, elvárták tőlem a gerincességet és a korrektséget, de visszafelé ez már nem nagyon működött. Teljesen jónak tűnő beszélgetésekből léptek ki egyik pillanatról a másikra, vagy azzal szórakoztak (pl. Messengeren), hogy láttamozták az üzeneteimet, de nem válaszoltak. Aztán ha elküldök egy ilyet a p...ba, akkor még az ilyen háborodik fel meg tiltogat, holott nekem is jogom lenne tudni, hogy esetleg megsértődött-e rám valami miatt, vagy már nem érdeklem őt, vagy mi van. Akkor én miért legyek korrekt bárkivel is? A nők sokszor irreális énképéről és elvárásairól inkább már nem is beszélek, sokszor pont az átlagos nőktől kaptam meg a bunkó és megalázó viselkedést. És akkor még ott van az a kérdés is, hogy miközben a nők az egyenlőség fontosságát szajkózzák, mindig a férfitól várnak el többet, mint saját maguktól, és felfelé kaparnak. Az is vicces, hogy miközben a nők azt hangoztatják, hogy modern világot élünk, és a férfinak is sokkal többet kell vállalnia a családfenntartásból, addig a kezdeményezést mindig a férfira hárítják át, mert hogy ők régimódiak, kezdeményezzen a férfi, az egyébként is az ő kötelessége (!!!!), meg hát ugye vannak a nemi szerepek. Csak nem tudom, mit szólnának a nők, ha a férfiak azt mondanák, hogy oké, akkor viszont a család ellátásáról, főzésről, mosásról stb. gondoskodjon a nő, mert az meg az ő kötelessége. (Ha már nemi szerepek, ugyebár...)
2024. máj. 25. 11:24
 33/123 Kedves Vezető válasza:

És ezeket nem szitokként írjuk, hanem egyszerűen így működnek.

Alappól ott a telefonjában vagy 50 tartalékos, és bármelyik pillanatban tud szerezni egy képpel másik 50 jelentkezőt, akinek mondjuk megvannak a külsőségek.

Ezek tudatában tudod alakítani a kapcsolatod, hogy hosszútávú maradjon.

2024. máj. 25. 11:27
 34/123 anonim válasza:
#29: Konkrétan milyen irreális elvárásokról beszélsz a nők kapcsán? Arról, hogy lehetőleg ne 150 kilós, zsíros hajú, pattanásos nőszemély legyen valaki, hanem mondjuk egy 60-70 kilós, normális külsejű egyén? Vagy hogy tudjon pl. főzni? Társkeresőkön rengeteg átlagos lányt, nőt jelöltem már meg, gyakorlatilag nulla eredménnyel. Egyéb helyeken is átlagos nőkkel ismerkedtem, szintén hasonló sikerességgel. Szerintem a férfiak nagy része nem topmodellekre hajt, de az átlagos nők többsége is fenn hordja az orrát, és elhiszi, hogy neki alanyi jogon jár egy top 10-es pasi. Nem vagyok ronda pasi, sokan mondták már nekem, hogy szerintük átlagos vagyok, nem csúnya. Tanult vagyok, van munkám, még ha nem is sokat fizetnek érte. Szeretnék családot, viszonylag házias vagyok, hűséges lennék ahhoz, aki szeretne. Érdekel ez bárkit is? Nem. Tudod, kik néznek meg néha társkeresőn? Elhízottak és/vagy cigók. Átlagos, normális nőktől alig kapok érdeklődést. Akkor kinek is vannak irreális elvárásai?
2024. máj. 25. 11:35
 35/123 anonim válasza:

Én még annyit szeretnék hozzátenni hogy van az add lejjebb az elvárásaidat dolog is. Na most férfiként ez manapság már nagyon nagyon nehéz. Én tudatosan lentebb adtam sokszor, régen működött is. Így a kapcsolatomban tudtam nem lesz kavarás a hátam mögött, félrek*rás, esetleg érzelmi bántalmazás hogy "nem vagyok elég jó" ahhoz képest, mint amit a kisasszony magának hisz vagy elképzel hogy neki az járna. Sőt, teljesen jól és normálisan, szeretettel és megbecsüléssel állt hozzám a nő, ahogy én is hozzá.

Na most a jelenkorban ez a hozzáállás már mintha nem működne. A legátlagosabb nő is celebként vagy instamodelként nyilvánul meg sokszor, bunkó flegma viselkedés, és hasonló elvárásokat fogalmaz meg, mint azok akik 10/10esek. És akkor ha ennél is lentebb adnád kényszerből, már az se megoldás! Mert az átlag alatti kinézetűekben meg olyan szinten durva frusztráció, gyűlölet halmozódott fel (mert szintén nekik is ezek az elvárásaik, csak már nem jut...) hogy képtelenség mellettük megmaradni. Ráadásul sokszor még belsőre is borzalom, kifejezetten toxikus, személyiségzavaros nőkről beszélünk akik még kinézetre se jók, és mégis ennyire irreális énképük és igényeik vannak! De kicsit se lett beteg a világ. És amíg férfiakból 1-2 ilyen hülye van, nőknél sajnos rendszeresen látom és tapasztalom. Csak sokszor nem nyiltan fut, kicsit el kell vele beszélgetni, megkapargatni a felszínt, és máris kibukik a realitás.

2024. máj. 25. 11:45
 36/123 anonim válasza:
#35: Oké, de egy bizonyos szinten túl már te sem tudod lejjebb adni az elvárásaidat. Ha egy átlagos, normális, kedves, házias lányt szeretnél magad mellé, akkor onnan hová mész lejjebb? Érd be egy fogatlan, tanulatlan cigóval? Vagy egy olyannal, aki 150 kiló? Ráadásul ha nincsenek elvárásaid, akkor meg abba kötnek bele, hogy neked minden mindegy, csak lyuk legyen. Átlagos külsejű nőkkel ismerkedtem, mert ők az eseteim, de rendkívül rosszak a tapasztalataim, sokszor bunkók, gerinctelenek. Társkeresőkön is sokat megjelöltem közülük, kb. nulla eredménnyel, pedig nem vagyok ronda, tanult vagyok, lehet velem beszélgetni, hűséges is lennék, nem ijedek meg a házimunkától sem, de ez úgysem érdekel senkit.
2024. máj. 25. 11:55
 37/123 Kedves Vezető válasza:

A társkeresőkön Én rendszeresen X elem ki, húzom balra a 2 féle többséget.

1:

Szép nő, valami tengerparton pucsít, luxusétteremben szürcsöl vakami szuper turmixot, (üzenve ezzel az elvárásait) bemutatkozás: IG: Princess Zsu., stb

2: Dagadt, öreg, csúnya, nem az Én fajtám/kasztom..

Hihetetlenül tudok örülni egy olyan képnek, ha épp társkeresésben vagyok, hogy pl:

Ül az ágyon egy átlagos külsejű Nő, egy könyvvel. Esetleg ír pár sort hogy mit szeret olvasni, milyen filmeket szeret, stb..

De ez a jelenség elég ritka.

Az említett 2 csoport a fő mag.

2024. máj. 25. 11:56
 38/123 anonim válasza:

A történetek tanulsága, ha manapság már az átlagos férfiaknak is ennyire lehetetlen az ismerkedés, akkor az introvertáltak meg aztán főleg kössék fel a gatyájukat! 😅

Főleg hogy sok nőnek az is az alap elvárás része hogy társasági ember, nagymenő, és egyben szórakoztatógép is legyél. És ismerj is mindenkit aki számít, legyen jó reputációd, és bármit elérhess a kapcsolataidon keresztül amire épp szüksége van. Nem baj ha mindez nincs meg, veled aztán semmi baj, biztos sok lány imádni fog téged, de ő azért a biztonság kedvéért választ valaki mást. Ahogy az összes többi is :D

2024. máj. 25. 12:03
 39/123 anonim válasza:
#37: Na igen, sokaknál alap lett az, hogy állandóan hurcold őt nyaralni, szórakozni, természetesen a te költségeden, miközben ő csak saját magát teszi bele a kapcsolatba. Akinél ott van a fb, insta stb., az valószínűleg nem ismerkedni akar, csak követőket gyűjt, akik ott liheghetnek majd a képei alatt, neki meg hízik a mája. És sajnos tényleg sok a lepukkant nő már a 30-asok között is, a társkeresős profilokat nézegetve az egyiken van tíz kiló vakolat, a másik meg 50-nek néz ki, annyira ráncos. Vagy esetleg veri az egy mázsát is. Beszélgetni kb. senkivel sem lehet értelmesen, mert vagy nem reagálnak, vagy csak tőmondatokban válaszolgatnak. Nem vagyok ronda, de nincs túl sok sikerélményem. Minden nő csak felfelé kapar, és még az átlagosak is valami plakátfiút képzelnek el maguk mellé.
2024. máj. 25. 12:07
 40/123 Kedves Vezető válasza:

:)

És valami oknàl fogva, eddig ide sem írt be a beszélgetésbe egy átlagos lány/Nő, hogy ezekre rácáfoljon, szívesen ismerkedne, stb..

2024. máj. 25. 12:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!