Introvertált férfiak/fiúk ti hogy ismerkedtek a lányokkal?
Én már nem vagyok frusztrált, elengedtem az egészet egy ideje :)
Viszont a tapasztalataim és mások tapasztalatai alapján valami nagyon de nagyon félrement a jelenkorban, főleg az utóbbi pár évben. Én csupán ennek adtam hangot, mert eléggé álszentté teszi a csak legyen rendes és kedves legyen elvárást. Az többnyire csak a jéghegy csúcsa, és az a teljes jéghegy hatalmasabb mint a történelem során valaha! És sokszor eléggé egyoldalú is. Sőt továbbmegyek, manapság sok modern nő már akkor is elszidja a férfiakat ha úgymond nincsenek elvárásai, csak "lyuk legyen". És olyankor minden párkapcsolati hibáért is őket okolja, hiszen nem válogatott kellően jól. És valóban akadnak idióták a férfiak között is, akik irreálisan fullos nőre vágynak, de a többség azért nem ilyen, főleg manapság. Ennél azért jóval gyakorlatiasabb. De a gond hogy még a közép vagy egyenesen alsókategóriás nőknek is eléggé irreális elvárásaik lettek manapság. A sokszor ezzel párosuló sértődöttség és dac meg a ráadás. Ha nem jut 11-12 pontos férfi nekik, és akkor az aktuális párjukon verik ezt le sokszor hogy ő nem olyan, mint ami szerintük nekik járna.
És ezeket nem szitokként írjuk, hanem egyszerűen így működnek.
Alappól ott a telefonjában vagy 50 tartalékos, és bármelyik pillanatban tud szerezni egy képpel másik 50 jelentkezőt, akinek mondjuk megvannak a külsőségek.
Ezek tudatában tudod alakítani a kapcsolatod, hogy hosszútávú maradjon.
Én még annyit szeretnék hozzátenni hogy van az add lejjebb az elvárásaidat dolog is. Na most férfiként ez manapság már nagyon nagyon nehéz. Én tudatosan lentebb adtam sokszor, régen működött is. Így a kapcsolatomban tudtam nem lesz kavarás a hátam mögött, félrek*rás, esetleg érzelmi bántalmazás hogy "nem vagyok elég jó" ahhoz képest, mint amit a kisasszony magának hisz vagy elképzel hogy neki az járna. Sőt, teljesen jól és normálisan, szeretettel és megbecsüléssel állt hozzám a nő, ahogy én is hozzá.
Na most a jelenkorban ez a hozzáállás már mintha nem működne. A legátlagosabb nő is celebként vagy instamodelként nyilvánul meg sokszor, bunkó flegma viselkedés, és hasonló elvárásokat fogalmaz meg, mint azok akik 10/10esek. És akkor ha ennél is lentebb adnád kényszerből, már az se megoldás! Mert az átlag alatti kinézetűekben meg olyan szinten durva frusztráció, gyűlölet halmozódott fel (mert szintén nekik is ezek az elvárásaik, csak már nem jut...) hogy képtelenség mellettük megmaradni. Ráadásul sokszor még belsőre is borzalom, kifejezetten toxikus, személyiségzavaros nőkről beszélünk akik még kinézetre se jók, és mégis ennyire irreális énképük és igényeik vannak! De kicsit se lett beteg a világ. És amíg férfiakból 1-2 ilyen hülye van, nőknél sajnos rendszeresen látom és tapasztalom. Csak sokszor nem nyiltan fut, kicsit el kell vele beszélgetni, megkapargatni a felszínt, és máris kibukik a realitás.
A társkeresőkön Én rendszeresen X elem ki, húzom balra a 2 féle többséget.
1:
Szép nő, valami tengerparton pucsít, luxusétteremben szürcsöl vakami szuper turmixot, (üzenve ezzel az elvárásait) bemutatkozás: IG: Princess Zsu., stb
2: Dagadt, öreg, csúnya, nem az Én fajtám/kasztom..
Hihetetlenül tudok örülni egy olyan képnek, ha épp társkeresésben vagyok, hogy pl:
Ül az ágyon egy átlagos külsejű Nő, egy könyvvel. Esetleg ír pár sort hogy mit szeret olvasni, milyen filmeket szeret, stb..
De ez a jelenség elég ritka.
Az említett 2 csoport a fő mag.
A történetek tanulsága, ha manapság már az átlagos férfiaknak is ennyire lehetetlen az ismerkedés, akkor az introvertáltak meg aztán főleg kössék fel a gatyájukat! 😅
Főleg hogy sok nőnek az is az alap elvárás része hogy társasági ember, nagymenő, és egyben szórakoztatógép is legyél. És ismerj is mindenkit aki számít, legyen jó reputációd, és bármit elérhess a kapcsolataidon keresztül amire épp szüksége van. Nem baj ha mindez nincs meg, veled aztán semmi baj, biztos sok lány imádni fog téged, de ő azért a biztonság kedvéért választ valaki mást. Ahogy az összes többi is :D
:)
És valami oknàl fogva, eddig ide sem írt be a beszélgetésbe egy átlagos lány/Nő, hogy ezekre rácáfoljon, szívesen ismerkedne, stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!