Szeretnék ismerkedni hozzám hasonlóan normális értékrenddel bíró hölgyekkel! Hol van erre esély a mai világban vagy mi a módja?
Nagyon szimpatikus a bemutatkozás szövege.
Én maximum sima barátságot ajánlanék a nagy korkülönbség miatt - és nem is vagyok teljesen egyedül.
Ui: szerintem jobban kellene megbecsülni a nő-férfi barátságokat, mert a szerelemben óriási csalódások szoktak lenni - még a legjobb szándékkal is vannak hibázások, nem kevés.
1#
Egyáltalán nem gondoltam erre a lehetőségre, hogy itt. Nem is azzal a céllal írtam meg a kérdést! Csak valós ötletekre vagyok kiváncsi.
2#
Ebben igazad van, nagyon sok érdekes ember van itt aki azon éli ki magát, hogy a másik kérdése alatt trollkodjon.
3#
Az előtted szóló legalább a témához kapcsolódóan írt de te meg sem próbáltad? Azért vagy itt, hogy leszólj másokat?
4#
Szia! Köszönöm! :) Nem akarom, hogy furán hangzon de pont az elmúlt pár évben szelektáltam a baráti körömet. Rájöttem, hogy ki az igazi barát, az ivócimbora és akit el kell felejtenem. Kár felesleges kapcsolatokat fent tartani és kár akarni, hogy mindenkinek megfelelj. Az a kevés ember akit barátnak hívok az ott van szülinapomon, ott van a jóban-rosszban és én is ott vagyok nekik. Sok rossz dolog történt velem még a váláson kívül is, így megtanultam kire lehet számítanom. A "barát" nálam egy olyan kifejezés amit ki kell érdemelni és én is teszek azért, hogy más annak tartson. Túl sokan dobálóznak ezzel a kifejezéssel is, ugyanúgy mint a "szeretlek"-kel. Viszont beszélgetni szeretek! :) Szóval beszélgetőpartnerek lehetünk ha akad közös téma és nem akadály az a bizonyos korkülönbség.
Korrekt bemutatkozó kérdés :)
Szerintem a fórumokon, főleg a tematikus, hobbi alapú fórumokon járhatnál a legjobban, ha főleg olyat keresel, akivel aztán élőben is együtt lehettek. Illetve érdemes lehet a társas hobbik felé is nyitni, legyen az kirándulás vagy bármi más, ott is ezen át lehet ismerkedni, és együtt is élvezitek az adott hobbit. Az egy jó kezdet, egy fix közös pont. És szintén vannak ilyen hobbis pl facebook csoportok, szerintem megfontolandó a csatlakozás. Szoktak élő eventeket is szervezni úgy tudom. De ha csak sima szakfórumokon beszélgetsz, ismerkedsz, abból is kialakulhat bármi.
A társkeresőket nem igazán ajánlanám, az már nagyon nagyon másról szól, mint amiről kellene.
Ja még talán annyit, hogy élőben is érdemes figyelni a beszélgetés, akár ismerkedés lehetőségét. Legyen az boltban sorban állva, buszmegállóban, vagy akár kutyasétáltatás közben a környéken. Annyi hogy ott meg azokat érdemes megszólítani, akiken érzed hogy nyitottak feléd.
Sok sikert kívánok! Szerintem lesz rád kereslet, csak meg kell találd őket.
Szerintem én jól kijönnék az általad leírt típussal.
Megtalálhatnál buszon, munkahelyen, boltban, kutyasétáltatás közben, esetleg néha kávézóban, koncerten. 😆
6#
Köszönöm! :)
Fent vagyok főzős csoportokban, habár nem párkeresés céljából hanem csak azért mert szeretek a konyhában ténykedni. Mindig megtalálom a közös hangot a nőkkel, beszélgetünk, páran rám is írtak vagy én ő rájuk. Aztán valahogy marad annyiban a beszélgetés. Ez a tapasztalatom a facebook-os csevegésekkel sajnos. Vevő vagyok bármilyen társas hobbira, túrázás, mozizás,kerékpározás, utazás - városnézés csak ehhez társ is kell.
Társkeresőket sosem szerettem, túl személytelen, tárgyiasított. Egy kisebb falun lakom és az a baj, hogy szinte mindenkit ismerek, meg egy kicsit befordultam az elmúlt pár hónapban. Lehet a környezetváltozás jót tenne! Köszönöm szépen a segítő hozzászólást! Szép napot, minden jót! ;)
7#
Az általam leírt típus az én vagyok! :D Teljesen hétköznapi helyzeteket / szituációkat írtál te is. Köszönöm! Lenne egy kérdésem! Ti nők, nem tartjátok tolakodónak vagy kellemetlennek ha ismeretlül csak úgy leszólít valaki? Mondjuk az általad példának hozott helyzetekben.
Nagyon nehèz kèrdès ez. Mióta ezt az online világot èljük azóta katasztrófa az egèsz. Mivel elèg sok hobbid van, ezèrt èrdemes lenne olyan programokra eljárni, ahol találkozhatsz nőkkel (túrázás, főző workshop). A minap láttam kifejezetten ismerkedèsi cèllal hirdetett tèsztakèszítő workshopot.
Az ismeretlenül leszólítással nekem személy szerint nincs gondom, de szerintem sokan vannak úgy, hogy kb. megijednek tőle.
9#
Pontosan! Azóta személytelenedett el az egész. A látszati túl sok választék és a sablonos dumák, sekélyes ismerkedések melegágya az online világ. Utánanézek akkor, hogy a környékemen milyen lehetőségek vannak! Köszönöm a tippet! :)
Tőlem lehet meg is ijjednének ha leszólítanék valakit ismeretlenbe mivel 191cm vagyok, szakállas, kopasz és nagyobb darab, kidobó alkat. Mondjuk úgy, hogy legutóbb is engem raktak a Fradi meccsen a vendégszektorba csitítani, ruházatot vizsgálni. :D
Köszönöm a segítő hozzászólást! Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!