Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, valaki ismerkedne tök...

Lányok, valaki ismerkedne tök átlagos, tradícionális értékrenddel rendelkező férfival? Vagy ez már tényleg minden nőnek unalmas?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a mai kultúrát, a lányok 60%-nak a bulizás, pasizás, őrültködés a mindene. Azzal töltik a napjukat, hogy sminkelik magukat, hajat mosnak, megcsináltatják a körmüket, meg döngetik a szar zenéket, pl Azahriah és nem csinálnak semmi értelmeset!

Én inkább a régebbi zenei stílusokat kedvelem. Szeretem a bluest, jazzt, de szeretem a komoly zenét is. Játszok hangszeren, szeretek barkácsolni, kertészkedni, stb.. De úgy érzem magam ezekkel, mintha egy UFO lennék, nem hogy elismerést vált ki a lányokból, hanem szinte szánalmat :D

Valószínűleg kevés esély van, hogy itt vannak tradícionális felfogású lányok, de ha van, akkor írjatok légyszi :D 37 éves vagyok és férfi!

2023. dec. 4. 20:31
1 2
 1/20 anonim válasza:

Csak az maradt ki, hogy szerinted akkor egy "rendes" nőnek mi is lenne a dolga. Otthon ülni, főzni, mosni, esetleg megtapsolni, miután eljátszottal egy Vivaldi-darabot mandolinon?

Csak mert tradícionális értékrendről írsz, ami nekem alapból homályos, de hogy az, utána azt kifogásolod a nőkben, hogy jól érzik magukat, az végképp összezavar. Az egy plusz, hogy azt várnád, az érdeklődésed bármiféle elismerést kellene kiváltania másokból (miközben Te szimplán lenézed azt, akit más érdekel), miközben csupán rólad szól, meg arról, hogy neked ez okoz örömet.

2023. dec. 4. 20:40
 2/20 A kérdező kommentje:
#1-es nem szeretem, hogy az emberek kapásból kifigurázzák a másikat, és nem is akarják megérteni, hogy miről beszélnek. ezzel próbálják színesebbé tenné szánalmas, sivár kis életüket! De leírom másként, hogy te is megértsd: normális nő alatt azt értem, hogy nem haszontalan, hanem hasznos dolgokkal tölti az idejét. A külsőségek helyett a kapcsolat minőségére is szán figyelmet, kommunikál, van hobbija, nyitott, kíváncsi a másik félre stb.
2023. dec. 4. 20:50
 3/20 anonim válasza:

#2: de továbbra sem írtad le, mi lenne a hasznos tennivaló. Csak annyit konstatáltál, hogy sivár az életem (ami meglepő, tekintve, hogy érdeklődési körünk és hobbiaink nagyjából azonosak, csak én ezt nem tartom se tradícionálisnak, se különösebben magasztosnak). Vagy külsőséggel foglalkozni már "per definitionem" haszontalan? Tudod, milyen nehéz elsajátítani a jó sminkelést?

Fontos, hogy kommunikájon, és legyen kíváncsi másokra? Akkor miért is gond, ha bulizni jár? Mert valami sztereotíp kép él benned arról, milyen is az?

A gond ott van, hogy felrovod másnak, hogya külsőségekre teszi a hangsúlyt, pedig Te másokkal szemben pont ezt teszed, beskatulyázol rendesen. De majd talán a saját károdon magadtól is rájössz erre.

2023. dec. 4. 21:04
 4/20 anonim válasza:
Ha én vallásos lennék beállnék valamilyen új egyházba. Igaz, h full hülyeség az egész, de az a kevés “régimódi” lány ott gyűlik össze. Ha ilyen lányt akarsz, ott keresgélj.
2023. dec. 4. 21:11
 5/20 anonim válasza:
Mi a foglalkozásod?!
2023. dec. 4. 21:37
 6/20 anonim válasza:
Megértelek kérdező. Én is pont ilyen felfogású nő vagyok (32 éves), és biztos vannak még rajtam kívül is, szóval ne add fel! Én sem szeretem a nőtársaimon azokat, amiket leírtál, én emiatt barátnőt találok nehezen, mert utálom, ha vkinek csak a hiúsága létezik, meg a bulizás, pasizás, és utálom az ilyen Azahriah-féle zenéket. :D Én hála Istennek férfiben találtam magunkhoz hasonlót, de nem volt egyszerű.
2023. dec. 4. 21:38
 7/20 anonim válasza:
Kérdező, rám nagy vonalakban illik a leírás, csak én sokkal fiatalabb vagyok. Szerintem itt ne keress, mert az egyeshez hasonló agresszív kismalacok vannak többségben.
2023. dec. 4. 22:55
 8/20 A kérdező kommentje:

#6 örülök, hogy neked összejött! :) Legalább tudom, hogy van remény :D

7# igen, a második kommentjére már direkt nem is válaszoltam. örülök, hogy vannak még hasonló felfogású hölgyek. sok sikert neked is! :)

2023. dec. 4. 23:20
 9/20 anonim válasza:

Én értem mi a problémája és igazat adok.

Nem kirakati babát, hanem normális asszonyt akar, nem csak főzni mosni meg ilyenek, hanem csak ne viselkedjen Neki k*rvaként.

Mert a mostani felfogásúak azok ezzel a szabad vagyok, hagyjál élni és prostisan öltözni mentalitással.

Ja azt még flörtölnek is hapsi mellett.

Ez nem sztereotípia, de ilyenek vannak tömkelegével.

2023. dec. 5. 04:15
 10/20 anonim válasza:
Sajnos lejön az írásodból, hogy max az internetet bújod, de a való életről nem sok fogalmad van, ha 37 évesen ezen a véleményen vagy. Valószínűleg buborékban élsz, zárkózottan és korlátozottak a szociális képességeid. Nem bántásból, de az ismerkedéshez türelem és kitartás kell. Plusz jócskán ki kell mozdulni a komfort zónából, ha zárkózottabb fajta vagy. De amúgy lehet szidni a világot is csak attól nem fog megoldódni a helyzet. Statisztikailag gondolj már bele, hogy hány nő van az országban. Biztos mindegyik naplopó.
2023. dec. 5. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!