Lányok, valaki ismerkedne tök átlagos, tradícionális értékrenddel rendelkező férfival? Vagy ez már tényleg minden nőnek unalmas?
Nem szeretem a mai kultúrát, a lányok 60%-nak a bulizás, pasizás, őrültködés a mindene. Azzal töltik a napjukat, hogy sminkelik magukat, hajat mosnak, megcsináltatják a körmüket, meg döngetik a szar zenéket, pl Azahriah és nem csinálnak semmi értelmeset!
Én inkább a régebbi zenei stílusokat kedvelem. Szeretem a bluest, jazzt, de szeretem a komoly zenét is. Játszok hangszeren, szeretek barkácsolni, kertészkedni, stb.. De úgy érzem magam ezekkel, mintha egy UFO lennék, nem hogy elismerést vált ki a lányokból, hanem szinte szánalmat :D
Valószínűleg kevés esély van, hogy itt vannak tradícionális felfogású lányok, de ha van, akkor írjatok légyszi :D 37 éves vagyok és férfi!
Akkor gondolom azt is el olvastad, amit fel sorolt, hogy milyen nőket és miért néz le.
Én meg azt gondolom, hogy a 37 éves kérdezőnek nem LÁNYokat kellene keresnie, hanem korban hozzá illő nőket, mondjuk olyan 32-40 közöttieket- nem ők tobzódnak Azariah koncerten, hanem a tinik meg a huszonéves korosztály eleje… ne haragudjatok, de ez innentől már generációs szakadék. Mit akarna (tudjuk :D ) egy majd 40-es férfi egy fiatal felnőtt nőtől?
Meg kell nézni Azariah meg ezek bázisközönségét, garantáltan megvan a minimum 15 év korkülönbség a kérdező és köztük.
Egyébként meg egy tinilánynak mi lenne más dolga, mint bulizni, körmöt festeni (ha tanul, sportol stb.)? Ez egy ilyen életszakasz, ez a dolguk és remélhetőleg mi sem felejtettük el, hogy anno mi is ezt csináltuk.
Na ezért nem kellene hajtani a 10-15-20 évvel fiatalabb kiscsajokat, aztán meg vekengeni, hogy wááááá nem házias, nem dolgozik, nem szül :D Jó, hogy nem, majd 5-10-15 év múlva, ha egyáltalán és ez így van jól.
Azahriah koncentren ne aggódj saaajnos nem csa tinédzserek mennek, még tanárok is, akiknek elég érdekes életvitelük van (Nem az Azahriah koncert, hanem mondjuk a zugivások miatt :D).
És ne jöjjön senki azzal, hogy tanár nem ihat, iiiisznak jó páran ne aggódj még sulis koromból is meg van az infó tanár, hogy " ki ment wc-re ", a skacok utána azt le fotózták, hogy ott issza a Jager-t :D
Meg látni itt ott amott Őket, bulizni is.
Mielőtt még jönnének a hozzászólások.
Szóval vannak 30+ is ilyen nők, mert a fiaalokkal akarnak lépést tartani totál feleslegesen és le butulnak, mert picsának lenni ma divat :D
13, elolvastam.
Egy általánosító, demagóg duma. Az jön le belőle, hogy a gyakorin ismerkedik a világgal.
"pcsának lenni ma divat" - ja, ahog Azariahot utálni is:D
Te nem vagy átlagos, átlagos akkor lennél, ha már 5-10 éve lenne egy feleséged, akitől lenne gyereked. Annyira látszik, hogy soha nem mozdultál ki a kis kuckódból, ami miatt nincsenek társas képességeid. Hiába akármilyen érdekes embernek tartod magad, de hogy érdekes legyél nemtől függetlenül mások számára, ahhoz tudni kell, hogyan kell másokkal beszélni. Ezt egyedül a való életben emberekkel történő interakciókból tudod megtanulni. A valóság teljesen más, mint amit itt leírnak.
Amiatt, hogy te a nőket módszeresen gyűlölöd, soha nem lesz kapcsolatod. A gyűlölöd a nőket, akkor te most komolyan elhiszed magadról azt, hogy tudni fogsz valakit közülük szeretni? A nőgyűlöletedet a nők azzal viszonozzák, hogy gyűlölnek téged. Az én szívemet már jónéhányszor összetörték számomra nagyon kedves lányok, de mégsem lettem nőgyűlölő, sőt jobban át tudom érezni az ő szemszögükből a helyzetet.
Gyökeresen változtass minél hamarabb a felfogásodon, vagy különben egyedül fogsz meghalni.
21/F
19: 18-as vagyok: A leírásod alapján, amit írtál magadról, igenis így nézett ki a dolog, mint ahogy leírtam. Engem megvádolsz azzal, hogy egy "személyeskedő tapló" vagyok, pedig te vagy túlzottan előítéletes az emberek felé. Azt mondod, hogy "a lányok 60%-nak a bulizás, pasizás, őrültködés a mindene". Ez erősen durva általánosítás. Igen, a nők el fognak menni bulizni meg "őrültködni", mert ők is emberek és ugyanúgy van igényük a szórakozásra, mint nekünk férfiaknak. Ha ismerkedsz végül egy nővel, akkor esetleg tarts vele.
Miért baj, hogy a nők "azzal töltik a napjukat, hogy sminkelik magukat, hajat mosnak, megcsináltatják a körmüket"? Legalább igényesek, adnak magukra, jól akarnak kinézni. A legtöbb nő jóval többet fordít arra, hogy a lehető legjobban nézzen ki, mint mi férfiak. Anyukám mesélte pl., hogy fiatal lányként a legkisebb lakásból való kimozduláskor is nagyon nagy hangsúlyt fektetett arra, a lehető legszebb ruháját vegye fel, mert lehet akkor fog találkozni élete szerelmével. A legtöbb nő így van kódolva. Gondolj bele, hogy elhívsz egy lányt randizni, és semmit energiát nem fektet bele abba, hogy jól nézzen ki. Mit gondolnál róla, főleg egy első randin?
A személyed felé vett kritikákat nem így kell lereagálni, azzal csak a legtöbb ember szemében szánalmas leszel. Az emberek, és így a nők sem szeretik a szánalmasan viselkedő embereket.
Amúgy szerintem egy pszichológus többet tudna segíteni, mint random névtelen emberek a neten. De ez csak az én javaslatom. És semmi szégyen nincs férfiként pszichológushoz menni, vagy ha úgy érzed, hogy mégis az, akkor beszélgess a barátaiddal erről. De egy szakember jobban ért ezekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!