Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, valaki ismerkedne tök...

Lányok, valaki ismerkedne tök átlagos, tradícionális értékrenddel rendelkező férfival? Vagy ez már tényleg minden nőnek unalmas?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a mai kultúrát, a lányok 60%-nak a bulizás, pasizás, őrültködés a mindene. Azzal töltik a napjukat, hogy sminkelik magukat, hajat mosnak, megcsináltatják a körmüket, meg döngetik a szar zenéket, pl Azahriah és nem csinálnak semmi értelmeset!

Én inkább a régebbi zenei stílusokat kedvelem. Szeretem a bluest, jazzt, de szeretem a komoly zenét is. Játszok hangszeren, szeretek barkácsolni, kertészkedni, stb.. De úgy érzem magam ezekkel, mintha egy UFO lennék, nem hogy elismerést vált ki a lányokból, hanem szinte szánalmat :D

Valószínűleg kevés esély van, hogy itt vannak tradícionális felfogású lányok, de ha van, akkor írjatok légyszi :D 37 éves vagyok és férfi!

2023. dec. 4. 20:31
1 2
 11/20 anonim válasza:
Én elég sok normális lányt ismerek, de én is ilyen vagyok szóval lehet csak bevonzom hobbikon keresztül. De ha te többségben ilyen barbiekat látsz akkor nagyon rossz helyen keresgélsz.
2023. dec. 5. 13:54
 12/20 anonim válasza:
Nem szereted, hogy az emberek kifigurázzák a másikat, de te azért a bemutatkozószöveged első passzusának azt szántad, hogy hangot adsz annak, hogy lenézed a nők többségét.... Meggyőző..
2023. dec. 5. 15:43
 13/20 anonim válasza:

Akkor gondolom azt is el olvastad, amit fel sorolt, hogy milyen nőket és miért néz le.

2023. dec. 5. 17:36
 14/20 anonim válasza:

Én meg azt gondolom, hogy a 37 éves kérdezőnek nem LÁNYokat kellene keresnie, hanem korban hozzá illő nőket, mondjuk olyan 32-40 közöttieket- nem ők tobzódnak Azariah koncerten, hanem a tinik meg a huszonéves korosztály eleje… ne haragudjatok, de ez innentől már generációs szakadék. Mit akarna (tudjuk :D ) egy majd 40-es férfi egy fiatal felnőtt nőtől?

Meg kell nézni Azariah meg ezek bázisközönségét, garantáltan megvan a minimum 15 év korkülönbség a kérdező és köztük.

Egyébként meg egy tinilánynak mi lenne más dolga, mint bulizni, körmöt festeni (ha tanul, sportol stb.)? Ez egy ilyen életszakasz, ez a dolguk és remélhetőleg mi sem felejtettük el, hogy anno mi is ezt csináltuk.

Na ezért nem kellene hajtani a 10-15-20 évvel fiatalabb kiscsajokat, aztán meg vekengeni, hogy wááááá nem házias, nem dolgozik, nem szül :D Jó, hogy nem, majd 5-10-15 év múlva, ha egyáltalán és ez így van jól.

2023. dec. 5. 19:59
 15/20 anonim válasza:

Azahriah koncentren ne aggódj saaajnos nem csa tinédzserek mennek, még tanárok is, akiknek elég érdekes életvitelük van (Nem az Azahriah koncert, hanem mondjuk a zugivások miatt :D).

És ne jöjjön senki azzal, hogy tanár nem ihat, iiiisznak jó páran ne aggódj még sulis koromból is meg van az infó tanár, hogy " ki ment wc-re ", a skacok utána azt le fotózták, hogy ott issza a Jager-t :D

Meg látni itt ott amott Őket, bulizni is.

Mielőtt még jönnének a hozzászólások.

Szóval vannak 30+ is ilyen nők, mert a fiaalokkal akarnak lépést tartani totál feleslegesen és le butulnak, mert picsának lenni ma divat :D

2023. dec. 5. 23:11
 16/20 anonim válasza:

13, elolvastam.

Egy általánosító, demagóg duma. Az jön le belőle, hogy a gyakorin ismerkedik a világgal.

"pcsának lenni ma divat" - ja, ahog Azariahot utálni is:D

2023. dec. 6. 00:50
 17/20 anonim válasza:
Valószínűleg akinek tetszik az életfelfogásod, az nem elég szép számodra, mert mondjuk a fotók filterezése, élőben a flörtölés nem megy neki. Így észre sem veszed, aki meg felkelti a figyelmed és elég vonzónak találod, az meg nem azzal tölti a szabadidejét, amit elvárnál, hanem azzal, hogy a férfiak észrevegyék.
2023. dec. 9. 17:53
 18/20 anonim válasza:

Te nem vagy átlagos, átlagos akkor lennél, ha már 5-10 éve lenne egy feleséged, akitől lenne gyereked. Annyira látszik, hogy soha nem mozdultál ki a kis kuckódból, ami miatt nincsenek társas képességeid. Hiába akármilyen érdekes embernek tartod magad, de hogy érdekes legyél nemtől függetlenül mások számára, ahhoz tudni kell, hogyan kell másokkal beszélni. Ezt egyedül a való életben emberekkel történő interakciókból tudod megtanulni. A valóság teljesen más, mint amit itt leírnak.

Amiatt, hogy te a nőket módszeresen gyűlölöd, soha nem lesz kapcsolatod. A gyűlölöd a nőket, akkor te most komolyan elhiszed magadról azt, hogy tudni fogsz valakit közülük szeretni? A nőgyűlöletedet a nők azzal viszonozzák, hogy gyűlölnek téged. Az én szívemet már jónéhányszor összetörték számomra nagyon kedves lányok, de mégsem lettem nőgyűlölő, sőt jobban át tudom érezni az ő szemszögükből a helyzetet.

Gyökeresen változtass minél hamarabb a felfogásodon, vagy különben egyedül fogsz meghalni.

21/F

2023. dec. 28. 23:50
 19/20 A kérdező kommentje:
de süket vagy #18! egy hosszú kapcsolat után keresek barátnőt, nem csak úgy most kaptam észbe, hogy szeretnék ismerkedni és eddig még soha nem volt senkim! egy igazi személyeskedő tapló vagy, aki szeret másokat kioktatni!
jan. 11. 20:21
 20/20 anonim válasza:

19: 18-as vagyok: A leírásod alapján, amit írtál magadról, igenis így nézett ki a dolog, mint ahogy leírtam. Engem megvádolsz azzal, hogy egy "személyeskedő tapló" vagyok, pedig te vagy túlzottan előítéletes az emberek felé. Azt mondod, hogy "a lányok 60%-nak a bulizás, pasizás, őrültködés a mindene". Ez erősen durva általánosítás. Igen, a nők el fognak menni bulizni meg "őrültködni", mert ők is emberek és ugyanúgy van igényük a szórakozásra, mint nekünk férfiaknak. Ha ismerkedsz végül egy nővel, akkor esetleg tarts vele.

Miért baj, hogy a nők "azzal töltik a napjukat, hogy sminkelik magukat, hajat mosnak, megcsináltatják a körmüket"? Legalább igényesek, adnak magukra, jól akarnak kinézni. A legtöbb nő jóval többet fordít arra, hogy a lehető legjobban nézzen ki, mint mi férfiak. Anyukám mesélte pl., hogy fiatal lányként a legkisebb lakásból való kimozduláskor is nagyon nagy hangsúlyt fektetett arra, a lehető legszebb ruháját vegye fel, mert lehet akkor fog találkozni élete szerelmével. A legtöbb nő így van kódolva. Gondolj bele, hogy elhívsz egy lányt randizni, és semmit energiát nem fektet bele abba, hogy jól nézzen ki. Mit gondolnál róla, főleg egy első randin?

A személyed felé vett kritikákat nem így kell lereagálni, azzal csak a legtöbb ember szemében szánalmas leszel. Az emberek, és így a nők sem szeretik a szánalmasan viselkedő embereket.

Amúgy szerintem egy pszichológus többet tudna segíteni, mint random névtelen emberek a neten. De ez csak az én javaslatom. És semmi szégyen nincs férfiként pszichológushoz menni, vagy ha úgy érzed, hogy mégis az, akkor beszélgess a barátaiddal erről. De egy szakember jobban ért ezekhez.

jan. 16. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!