Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szeretnék ismerkedni hozzám...

Szeretnék ismerkedni hozzám hasonlóan normális értékrenddel bíró hölgyekkel! Hol van erre esély a mai világban vagy mi a módja?

Figyelt kérdés
Harmincöt éves férfi vagyok és nagyjából öt éve elváltam és nehezen megy az ismerkedés, a bizalom. Nagyon átvertek, és sok volt a bántás, a kemény szavak. Ezeken túltettem magam és megközelítőleg egy éve játszadozok a gondolottal, hogy jó volna már egy társ! Jó volna szeretni, gondolni valakire és megosztani vele a boldogságom vagy éppen a bánatom. Természetesen ez fordítva is! Huszas éveimben azt hittem az a helyes módja a dolgoknak, hogy szórakozóhelyen ismerkedek de hát rájöttem ott olyat is találok. Imádok sütni, főzni, kirándulni, filmezni, barkácsolni, művészkedni, világot látni! Viszont a buli már nem az én világom, kényelmetlenül érzem ott magam. Hol találhatnék olyan hölgyet aki társam lenne ebben és hasonló az érdeklődési köre? Vagy milyen módja lenne ahol komolyabb gondolkozású és valós céllal rendelkező nőkkel tudnék ismerkedni? Sajnos az ismerősi körben szinte mindenki családot alapított már és nem is nagyon látok esélyest. Szeretném ha nem a beszólogatás lenne a kérdésem alatt vagy a kifigurázás! Segítő válaszokat előre is köszönöm!

febr. 16. 08:35
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nem kötekedésnek szánom, csupán pontosítanék. Szóval én úgy gondolom nem az online közeg tette tönkre az ismerkedést, olyan 2010-15ig még egész jól működött. Utána kezdett el a társadalom egy nagyon önző, ocsmány, kihasználós irányt felvenni, és ezt sajnos online még könnyebb képviselni, mivel ott könnyebb átverni és kihasználni az embereket. Plusz bejött a tinder, ez is nagyon sokat ártott. Meg a ghosting elterjedése, és sokak által relativizálása. De én úgy gondolom a régi 2000-es évek, vagy korai 2010-es évek még kifejezetten jó volt online szempontból is. Csomó jó és minőségi ismerősöm, kalandom, kapcsolatom vagy épp barátom származik onnan. Ellenben 2015 után valami nagyon megváltozott, és mostanra az online sajnos tényleg egy fertő lett.

A többi dologgal egyetértek :) Én is a hobbi alapon ismerkedést javaslom, úgy részben még az online tér is hasznosítható, hiszen élőbe szerveztek le onnét programokat. És a közös pontok, közös hobbi élvezete talán adhat is majd annyi plusz kötődést, hogy tényleg stabilan kitarthasson az ismerkedés, vagy új kapcsolat.

febr. 18. 16:07
 12/13 anonim válasza:

11-es igazad van. Amióta a face, meg insta, meg tiktok tèrhódítás van azóta ennyire rossz a helyzet.

Kedves Kèrdező! Hát azèrt ezzel a kinèzettel óvatosan a leszólítós tèmával, mert valószínűleg tènyleg a frászt hoznád a nőkre :)

De a sportesemények is jók lehetnek, bár munka közben nem biztos, hogy a legideálisabb ismerkedni.

9-es voltam.

febr. 18. 19:39
 13/13 A kérdező kommentje:

11#

Most, hogy így mondod! Érdekesen hangzik de van benne valami! Az emberi kapcsolatok és a valós értékek alakulhattak át egy kicsit. Nekem is egy csomó régebbi barátom van a 2008-2010 előtt akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot. De utána volt 2-3 jobbnak hitt barátság akikkel csak úgy megszűnt a kapcsolat, pedig jól elvoltunk. Emberekből is több jött-ment az életmben, nem nagyon figyeltem fel rá. Köszönöm a választ! :)

12#

Amúgy nincs agresszív kinéztem, csak ha azt akarom! :D Én úgy tudtam, gondoltam, hogy a nőknek ez a kinézet, úgymond a "nagy medve" bejön. Volt hosszabb szakállam is, majdnem egy egész arasznyi, akkor vikingnek hívtak. :D Köszi a választ!

tegnapelőtt 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!