Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vanak még olyan nők, akiknek...

Vanak még olyan nők, akiknek fontos az érzelem 1 kapcsolatban, normális értékrendet szeretik?

Figyelt kérdés
44 ffi vagyok, nagyon szeretnék már 1 kedves hölgyet, normális kapcsolatra! Merre vagytok?
tegnap 11:27
 1/6 anonim válasza:
Ebben a korosztályban, a normális értékrenddel, egészséges gondolat- és lelkivilággal rendelkező nők már házas, családos, megállapodott emberek. Aki pedig valami oknál fogva mégsem lenne az, ők pedig nem szorulnak rá arra, hogy itt és ehhez hasonló oldalakon ismerkedjenek. Ezért nem fogsz itt ilyen nőt találni.
tegnap 11:37
 2/6 anonim válasza:

Szia!

Én pont ilyen társat keresek férfiban.

42N

tegnap 11:54
 3/6 anonim válasza:

Én ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy rengeteg, jól szituált, már-már idilli családot ismerek, akik pszichopaták, állandóan veszekednek, csalják egymást és beteg az agyuk.

Ellenben több olyan csupaszív férfit ismerek, aki meg évek óta egyedülálló és bármit megadna csak hogy szerethessen és viszont szeressék.

tegnap 11:57
 4/6 anonim válasza:

#3 olvasd már el még egyszer a válaszomat. Azt írtam, normális értékrenddel, egészséges gondolat- és lelkivilággal rendelkező nők. Erre te írsz pszichopatákról meg beteg agyú emberekről, akik csalják a párjukat.

Aki normális értékrenddel rendelkezik, az nem fogja megcsalni a párját, házastársát. Aki pedig egészséges gondolat- és lelkivilággal rendelkezik az meg nem beteg agyú mert ha valaki beteg agyú, akkor már mentálisan beteg ember. Így te pont az ellenkező embereket hoztad fel példaként, mint akikről én írtam.

tegnap 12:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Más dolog miatt is, lehet valaki egyedül, így 40 felett! Nekem összes kapcsolatom, 4 pontosabban, mind hosszú volt, soha nemvolt megcsalás, igazán még veszekedés sem! Szerintem mindent meglehet beszélni, ha olyan probléma adódik!
tegnap 12:15
 6/6 anonim válasza:
Sok olyan van, akinek fontos az érzelem, ellenben a "normális értékrendbe" egy rakás, dohos sz*rságot bele lehet magyarázni.
tegnap 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!