Vanak még olyan nők, akiknek fontos az érzelem 1 kapcsolatban, normális értékrendet szeretik?
Szia!
Én pont ilyen társat keresek férfiban.
42N
Én ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy rengeteg, jól szituált, már-már idilli családot ismerek, akik pszichopaták, állandóan veszekednek, csalják egymást és beteg az agyuk.
Ellenben több olyan csupaszív férfit ismerek, aki meg évek óta egyedülálló és bármit megadna csak hogy szerethessen és viszont szeressék.
#3 olvasd már el még egyszer a válaszomat. Azt írtam, normális értékrenddel, egészséges gondolat- és lelkivilággal rendelkező nők. Erre te írsz pszichopatákról meg beteg agyú emberekről, akik csalják a párjukat.
Aki normális értékrenddel rendelkezik, az nem fogja megcsalni a párját, házastársát. Aki pedig egészséges gondolat- és lelkivilággal rendelkezik az meg nem beteg agyú mert ha valaki beteg agyú, akkor már mentálisan beteg ember. Így te pont az ellenkező embereket hoztad fel példaként, mint akikről én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!