Jó reggeeelt!☕Van itt olyan lány vagy hölgy,aki beszélgetne/ismerkedne? 28N
Figyelt kérdés
febr. 16. 08:49
1/10 anonim válasza:
Attól függ milyen vagy
febr. 16. 09:12
2/10 anonim válasza:
Hidd el, nem a testsúlytól függ valakinek a személyisége. Ha tényleg elhiszed, hogy ez valakit ennyire meghatároz, akkor rendkívül gyerekes lehetsz.
febr. 16. 09:41
3/10 A kérdező kommentje:
Ott a pont kedves 7-es!
febr. 16. 09:42
4/10 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom...Nem tudom néhányan melyik dimenzióban éltek..De a hozzászólásaitokkal csakis magatokat igazoljátok! 😅😂
febr. 16. 09:44
5/10 A kérdező kommentje:
Örülnék ha nem a kérdésem alatt szólnátokk be egymásnak!Lehetőleg tegyétek ezt privátban!
febr. 16. 09:55
6/10 A kérdező kommentje:
Normálisan aki nem tud kommunikálni megkérném hogy görgessen tovább!Thank you!
febr. 16. 10:26
7/10 anonim válasza:
Most itt mi történt? Tömeges üzenet törlés? Hát tudod kérdező az a baj, hogy a legtöbb levelező partner nem vessz komolyan. Jellemző a néhány mondatos válaszadás és ghostingolás.
febr. 16. 10:44
8/10 A kérdező kommentje:
Privátban válaszoltam kedves 7-es.
febr. 16. 11:10
9/10 anonim válasza:
Szeretnék tisztán látni. Mi az ismerkedés célja? Nem érem be sajnos csetszerelemmel, fontos lenne tudni hol laksz
febr. 16. 11:31
10/10 anonim válasza:
Szia, én szívesen :) 31 vagyok
febr. 16. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!