Itt van a férfitársam?
Olyan férfit keresek, aki velem azonos értékrendet képvisel. Aki mélyen elmerült a spiritualitásban, aki számára kiderült, hogy nem a szemmel látható és kézzel tapintható anyagi világ az élet eredeti színtere, hanem az azt mozgató energiák.
Azt a határozott, erős, magabiztos férfit keresem, akit nekem teremtett az ég. Aki már megbirkózott az önös egójával, és megtapasztalta a Mindenséggel való egységet. Aki bizonyossággal tudja, hogy a Szeretet az Univerzum mozgatórugója, és ezt a tekintetén, a cselekedetein keresztül sugározni képes.
Azt a csodálatos férfit keresem, akivel együtt magasra emelhetjük az emberiséget. Van ilyen, érzem a lelkem legmélyéről. Csak az a kérdés, hol.
Talán itt. Írj, kérlek, ha magadra ismertél.
"csodálatos férfi, akivel együtt magasra emelhetjük az emberiséget"?
nos, nekem nem kell Chuck Norris, elég, ha megnevettet
Azzal egyetértek, hogy elsősorban önmagunkat, illetve azokat kell segítenünk, akik már itt vannak, de azt is tegyük hozzá, hogy a többség nem hagyja magát. Az emberiség nagy része öntudatlanságban leledzik, mint a rongybabákat, úgy rángatja őket a materialista, pénz központú rendszer, és hamarosan ki is csinálja. Rengeteg ember el fog veszni. De maga a rendszer is tarthatatlan, az sem fogja már sokáig húzni, ugyanis az Univerzum nem kapzsi, mint a kapitalizmus, hanem teremtő természetű.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a család elviszi a fókuszt, éppen ellenkezőleg. Az egymással szeretetben élő családtagok nemcsak önmagukat, hanem mindenki mást is emelnek.
Akik zagyvaságnak vélik mindezt, nyugodtan foglalkozzanak mással.
Én már csak fényt eszek, és vizet iszok, lemondtam az anyagi javakrol.
A technológiát is száműztem az életemből, ezt a kommentet az elmémmel küldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!