Kb. 5 kg leadásán fáradozó férfitársakat keresek. Megosztanánk egymással tapasztalatainkat?
Ja, csak aztán 1 nap alatt visszajön az egész.
Az első 5 kg-mal mindig úgy számolhatsz, hogy az vissza fog jönni, szóval 10 kg-ot kell fogyni ilyenkor.
Igen, sajnos egy fogyókúrát folytatni mindig nehezebb, mint kezdeni.
Edzést csinálsz?
Én 2020 decemberében kezdtem fogyni 123 kg-ról, 2021 decemberében már 87 kg voltam, most meg 84 és azért próbálok haladni a 80 felé, de már lényegesen lassabban, mert már inkább a kompozíció javítására gyúrok.
Nincsen semmi titka a fogyásnak. Kevesebbet kell enned, mint amennyi energiára szükséged van, akkor kénytelen lesz hozzányúlni a tested a tartalékaihoz, DE minden mást magasabb prioritással kezel, szóval először azt priorizálja a tested, amit megettél, aztán az izmaidat és végül a zsírt.
Kevesebb kalória, sok fehérje. Ennyi a titka.
Kérem, ne írja le senki a közismert dolgokat, hogy miképp lehet fogyni, ezt mindenki tudja. Ez a topik nem erről szól.
A megvalósításról, kinek hogy sikerül. És főleg privátokat várok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!