Itt van a férfitársam?
Olyan férfit keresek, aki velem azonos értékrendet képvisel. Aki mélyen elmerült a spiritualitásban, aki számára kiderült, hogy nem a szemmel látható és kézzel tapintható anyagi világ az élet eredeti színtere, hanem az azt mozgató energiák.
Azt a határozott, erős, magabiztos férfit keresem, akit nekem teremtett az ég. Aki már megbirkózott az önös egójával, és megtapasztalta a Mindenséggel való egységet. Aki bizonyossággal tudja, hogy a Szeretet az Univerzum mozgatórugója, és ezt a tekintetén, a cselekedetein keresztül sugározni képes.
Azt a csodálatos férfit keresem, akivel együtt magasra emelhetjük az emberiséget. Van ilyen, érzem a lelkem legmélyéről. Csak az a kérdés, hol.
Talán itt. Írj, kérlek, ha magadra ismertél.
Nem kár, hogy nő vagyok. Sőt nagyon szeretem, hogy női testbe születtem. Tökéletesen azonosultam ezzel a nemi szereppel kívül-belül. Már csak a nőiességemhez teremtett férfienergiát kell megtalálnom.
Nem értek egyet Pataki Attilával. A Szeretet nem valami anyagias fizetőeszköz, hanem maga a Teremtő Energia. Úgyhogy Pataki Attila kilőve.
Nem annyira érett meg rá az emberiség, hogy magasra legyen emelve, majd ha önmagát képes lesz magasra emelni, akkor talán változik valami.
Hogy én bajlódjak velük!? Eszem ágában sincs 😅.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!