Nem mentem el egy randira, mert nem volt eleg szexi a fiu, most akkor en embertelen vagyok?
Tinderen elkezdtem beszelni egy fiuval es ugy ahogy ment a beszelgetes, erdekeset is mondott, de sajnos nem volt valami jokepu es alacsony is volt (173)
elhivott talalkozni es en igent mondtam, es mar irt is hogy akkor indul es en mondtam hogy oke
viszont utana egybol le is tiltottam mert meggondoltam magam
biztos vart es nem ertette hogy mi tortent
de nem szeretem a konfliktushelyzeteket es ez volt a legjobb amit tehettem a helyzetben
most akkor en embertelen vagyok?
ha magas lett volna es jokepu akkor szivesen talalkoztam volna vele
e továbbra sem érted a saját logikai bukfencedet
ha a fiatal lányoknak nem kellek, akkor a 40-eseknek miért vagyok jó?
ők miért adják lentebb a szintet?
Mert jó menőzni a negyvenes barátnők előtt hogy megvolt még egy kis 10éves csíragyerek:-D
ember azert az kemeny hogy elmondod minden lerugott elhervadt xarnak az idosebb noket es kajak nem veszed eszre magad
ez az ami az igazan ijeszto
mi az a par 40-es? tiz, 12, 15?
az atlagos eletkora annak a 40 valahany nonek akikkel voltam 30 korul mozog
es en vagyok 33 most
Az meg elég gáz hogy 33 éves vagy és ennyi eszed van.
Azt hittem valami fiatal srác vagy, de így meg aztán azt se értem mi a szarnak akarsz fiatal, akár olyan lányt aki a kora 20as éveiben jár....gáz. Csodálkozol hogy a fiatal lányok nem egy 33 éves fószerral képzelik el a jövőjüket? Maradj a saját korcsoportodban, ott találjál magadnak nőt. Az is sokat elárul hogy 40 nővel voltál állítólag (bár nem hiszem, de mondogassad csak a végén még talán te is elhiszed hogy így van) de senkinek nem kellettél huzamosabb ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!