Nem mentem el egy randira, mert nem volt eleg szexi a fiu, most akkor en embertelen vagyok?
Tinderen elkezdtem beszelni egy fiuval es ugy ahogy ment a beszelgetes, erdekeset is mondott, de sajnos nem volt valami jokepu es alacsony is volt (173)
elhivott talalkozni es en igent mondtam, es mar irt is hogy akkor indul es en mondtam hogy oke
viszont utana egybol le is tiltottam mert meggondoltam magam
biztos vart es nem ertette hogy mi tortent
de nem szeretem a konfliktushelyzeteket es ez volt a legjobb amit tehettem a helyzetben
most akkor en embertelen vagyok?
ha magas lett volna es jokepu akkor szivesen talalkoztam volna vele
Nagyon tévedsz ha azt hiszed ez volt a legjobb dolog. Nem embertelen, de megvetendő. Simán utálni való leszel egy ilyen után. Szóval ne várj túl kedves válaszokat.
Ha nem vagy egy zsiráf akkor a 173 nem olyan alacsony. De amúgy ha nem jött be minek beszéltél vele tovább, főleg minek mentél bele hogy találkozzatok?
Szimplán extrém módon felszínes vagy.
had dontsem mar el hogy ki tetszik
nem tehetek rola hogy allandoan eroltetik a randit es ha nemet mondok akkor meg gorombaskodnak
Nem embertelen, de undorító aljas húzás volt, és elég sokat elárul rólad, úgyhogy gratulálok.
Az meg hogy tinderen elkezdtél vele beszélgetni... Nem volt kirakva képe, csak később küldött vagy mi?
Csak azért kérdezem mert azt mondtad azért nem találkozol vele mert nem jóképű, de ha eleve láttad hogy nem jóképű akkor minek kezdtél vele beszélgetni egy társkeresőn?
Mindegy... A lényeg hogy remélem téged is pattintanak majd le ilyen genny módon :D
Itt senkinek nem azzal van a baja hogy nem randizol olyan srácokkal aki nem tetszik, hanem hogy ilyen megoldásokhoz folyamodsz, és azt hiszed ezzel nincs baj
17:01-es voltam
bocsi de megtehetem h valogassak a fiúk kozul
szerintem nektek csak faj h a lanyok ilyenek esetleg veletek is
de elarulom hogy az igazi ferfiakkal nem csinaljuk ezt
Ha megtehetnéd hogy válogass nem a tinderen aszalódnál cica:-D
Az, hogy jobbra húznak a szétretusált képed miatt nem azt jelentené hogy a valóságban bárkinek is kellenél :-D
Mondom ezt nőként, olyan nőként aki a való életben is kell a pasiknak és nem kell társkeresős alkalmazásokra fanyalodnia:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!