Nem mentem el egy randira, mert nem volt eleg szexi a fiu, most akkor en embertelen vagyok?
Tinderen elkezdtem beszelni egy fiuval es ugy ahogy ment a beszelgetes, erdekeset is mondott, de sajnos nem volt valami jokepu es alacsony is volt (173)
elhivott talalkozni es en igent mondtam, es mar irt is hogy akkor indul es en mondtam hogy oke
viszont utana egybol le is tiltottam mert meggondoltam magam
biztos vart es nem ertette hogy mi tortent
de nem szeretem a konfliktushelyzeteket es ez volt a legjobb amit tehettem a helyzetben
most akkor en embertelen vagyok?
ha magas lett volna es jokepu akkor szivesen talalkoztam volna vele
akkor azt gondoltam h lehet h erdekes es probaltam magam meggyozni h eselyt adjak
probaltam nyitott lenni de nem ment
A hozzászólásokat nem lehet értékelni!
Láttál róla képeket, miért kezdtél vele
ha nem tetszik.
#23 -as van még egy pár jó éved, aztán meglöttyedsz
és nem fogsz kelleni senkinek.
Fogd már fel: nem az a baj,hogy leráztad,
a módszer egy bunkó dolog volt.
Jobb ha abbahagyjuk. Töltődik a vibrátor és
pillanatnyilag unatkozik.
Gyökér vagy. Egy p..csa. Semmi több, csak kevesebb annál is.
További jó szórakozás, amíg emberedre nem akadsz.
"Egy igazi nő olyan, mint a jó bor. Az idővel csak egyre vonzóbb lesz. "
Így van, 80 évesen a legvonzóbbak a nők xDD
Kérdező te menthetetlen vagy. Egészen addig míg párszor téged is így át nem vágnak. Bár lehet az se tűnne fel.
Eddig hányszor randiztál tinderes pasival? Hány komoly kapcsolatod lett belőle? Nos, a többiek ha nem kerestek, csak kihasználták szerény képességeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!