Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt keresztény lelkület...

Vannak itt keresztény lelkületű lányok?

Figyelt kérdés

Én egy erdélyi 30/F vagyok

Szoktam gyülekezetbe és templomba járni meg bibliát olvasni.

Szeretem a keresztény zenét hallgatni ez az egyik hobbym!

Szeretném Istennek ajándékozni az életem mert ő is meghalt értem a kereszten mikor még meg se születtem 🙂

Szeretnék keresztény barátokat, testvéreket szerezni, ismerkedni stb.

Az Úr áldjon meg!

2022. okt. 18. 21:28
 81/97 anonim válasza:
De nem arról beszélek hogy az óvszer veszélytelen.. de ha kilyukad akkor ott az eseményutáni. És az óvszer és a fogamzásgátló tabi együttes használata igenis biztonságos. Gondolj csak bele...
2022. nov. 12. 15:04
 82/97 anonim válasza:
Belegondoltam. Tehát ebben a rohamosan fejlődő világban (ami szerintem mondjuk olyan 20 éve legalább rohamosan fejlődik, hiszen akkor már mobilok is voltak) mindenki, aki 20 évnél fiatalabb és tudja magáról, hogy nem tervezett gyerek volt, elmondhatja a szüleiről, hogy idióták. Jól értem?
2022. nov. 12. 15:24
 83/97 anonim válasza:
Igen, mert mint említettem, ha valaki SEMMIKÉPPEN sem akar gyereket, akkor több védekezési módszert használ, hogy biztosra menjen. Ezeket azért találták ki, hogy megakadályozza a terhességbe esést. De erről már beszélgettünk. Ha valaki nem akar gyereket, akkor annak nem az a módja, hogy egyáltalán nem szexszel a párjával.
2022. nov. 12. 19:35
 84/97 anonim válasza:
Mi sem akarunk gyereket, ezért mi óvszert használunk. Előző párommal is így volt és az elmúlt 7 év alatt nem lettem terhes. :)
2022. nov. 12. 19:37
 85/97 anonim válasza:

"Arról szól az egész, mármint mind a tíz parancsolat, hogy hogyan élhetünk boldogabban már itt a földi életünkben. Az a használati útmutató a boldogsághoz.

"ma már annyi féle védekezési technika van"

Szóval szerinted ha nem lesz gyerek, akkor az már maga a boldogság? Hát nagyon nem.

2022. nov. 12. 19:59
 86/97 anonim válasza:
Senki nem beszélt semmiféle boldogságról, csak Arról, hogy ha az ember nem akar gyereket, attól még lehet szexuális élete egy párnak, max rendesen védekeznek.
2022. nov. 12. 20:11
 87/97 anonim válasza:
A boldogság meg relatív. Mindenkinek más. Egyébként meg igen, én például mikor aggódtam, mert késett, igenis boldog voltam, mikor megláttam, hogy negatív a teszt. És a boldogsághoz sem kell feltétlen gyerek.
2022. nov. 12. 20:13
 88/97 anonim válasza:

"Senki nem beszélt semmiféle boldogságról"

De igen, én pont arról beszéltem, hogy az, hogy ne legyen házasságon kívül szex, annak az útmutatónak a része, amelyik arról szól, hogy hogyan éljünk boldogan. Te meg megint azzal jöttél, hogy attól, hogy van szex, még nem biztos, hogy lesz gyerek. Jó, mondjuk nem lesz gyerek. De boldogság lesz? Max. olyan kis negyedórás boldogságok... Annál sokkal többre vagyunk hivatottak.

2022. nov. 12. 20:17
 89/97 A kérdező kommentje:
Az paráznaság jelentése a hazasság előtti szexet jelent. Nézz utána az interneten ha nem hiszed! Nem én határoztam meg ezt a parancsolatot ha nem a Biblia
2022. nov. 14. 19:31
 90/97 anonim válasza:

"Az paráznaság jelentése a hazasság előtti szexet jelent."

Pontosabban házasságon kívülit.

2022. nov. 14. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!