Ha az ember akkor boldog, ha van gyerek, akkor csinál gyereket. Ha boldog gyerek nélkül is, akkor nem csinál. Ha házassag előtt él szexuális életet valaki, azzal nincs semmi baj. Pont hogy időben meg kéne ismerni egymást minden téren házasság előtt.
2022. nov. 14. 22:56
92/97 anonim válasza:
"Ha az ember akkor boldog, ha van gyerek, akkor csinál gyereket."
Aha, mert az csak úgy megy, ugye?...
"Pont hogy időben meg kéne ismerni egymást minden téren házasság előtt."
Pont hogy a szex teszi lehetetlenné, hogy minél jobban megismerhessék egymást minden egyéb téren, ezért nem érdemes már házasságkötés előtt belemenni:
De ne videókat linkelj, inkább mesélj a saját tapasztalataidról. :)
2022. nov. 15. 16:41
94/97 anonim válasza:
Ezek a saját tapasztalataim. Bocs, hogy nem vettem fel az életemet videóra, hogy most visszanézhesd. :)
2022. nov. 15. 16:54
95/97 anonim válasza:
Ha a saját tapasztalatait írja bárki, simán lesöpörhető az asztalról azzal, hogy ááá, az én életem nem olyan, ő hülye, én jobban tudom, stb. A videóban nagyon-nagyon sok embernek (az enyémmel egybevágó) tapasztalatáról beszél az előadó.
2022. nov. 15. 16:56
96/97 anonim válasza:
Szoval te vártál a szexszel házasságig és boldog kapcsolatban élsz azóta is?
2022. nov. 15. 19:11
97/97 anonim válasza:
Igen, de nem az a lényeg, hogy velem mi van, hanem hogy ha körülnézünk a világban, azt látom, hogy azok élnek végig egy egész életet együtt, szeretetben, akik szintén így csinálják, akik pedig nem így, azok sosem boldogok igazán, csak egyre inkább megkeserednek, mert egyre több mindenkiben csalódnak. És persze, hogy vannak kivételek mindkét oldalon, de azért az arányok mégis elég meggyőzőek, ha megnézed a válási statisztikákat azok körében, akik szerint nem kell várni a szexszel a házasságig, meg azok körében, akik szerint kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!