Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt keresztény lelkület...

Vannak itt keresztény lelkületű lányok?

Figyelt kérdés

Én egy erdélyi 30/F vagyok

Szoktam gyülekezetbe és templomba járni meg bibliát olvasni.

Szeretem a keresztény zenét hallgatni ez az egyik hobbym!

Szeretném Istennek ajándékozni az életem mert ő is meghalt értem a kereszten mikor még meg se születtem 🙂

Szeretnék keresztény barátokat, testvéreket szerezni, ismerkedni stb.

Az Úr áldjon meg!

2022. okt. 18. 21:28
 21/97 anonim válasza:

"Ha együtt vagy valakivel, aki veled lehet életed végéig akkor őt szeresd 100%-osan"

100%-os szeretet az, ha olyan helyzetbe hozod őt, hogy a szex következtében akkor jöjjön össze egy baba, amikor még is igazán akarja? Hiszen 100%-os védekezési módszer nincs. Vagyis ez csak úgy kivédhető, ha nincs szex, illetve ha csak akkor van, amikor már akár a baba is jöhet, hiszen már jól ismeritek egymást, és a körülmények is adottak, mert van annyira stabil a kapcsolat, hogy már megvolt az elköteleződés is: az esküvő, a vállalás, hogy lesz, ami lesz, együtt maradtok.

2022. okt. 20. 21:25
 22/97 anonim válasza:
Az emberek évekig használnak fogamzásgátló módszereket, probléma nélkül. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy becsúszik egy baba. Ha el is szakad a gumi, vagy valami, ott az esemény utáni tabletta. Ez az érvelés nagyon nem helytálló, sajnálom. Ha szexelsz valakivel és védekezel, nem hozod őt olyan helyzetbe, hogy egy nem kívánatos terhességgel kell szembenézni. Az ilyen gondolkodásmód inkább paranoia.
2022. okt. 20. 21:32
 23/97 anonim válasza:

"Nagyon kicsi az esélye annak, hogy becsúszik egy baba."

"őt szeresd 100%-osan"

Most akkor 100%-osan vagy nem 100%-osan?...

2022. okt. 20. 21:38
 24/97 anonim válasza:

23-as te már nagyon túl bonyolítod a dolgokat, csak hogy elhidd, hogy nincs igazam. Igen, nagyon kicsi az esély rá. De megnéztem neked egy felmérést. Fogamzásgátló tabletta 0, 3% a teherbeesés, óvszer 2% de ugye óvszer esetén ott az eseményutáni tabletta, szóval azzal a százalék lejjebb megy. Ha pedig valaki ennyire parázik, lehet használni tablettát és óvszert is. Vannak ilyenek párok. :)

A 100%-osan szeresd.. igen. 100%-osan, ugyanúgy ahogy a családtagokat vagy a párodat is, mert ők lesznek melletted a valóságban, velük kell kimaxolni az együtt töltött időt, addig amig élünk. Nem "isten" miatt kellene azokat háttérbe helyeznünk, akiket szeretünk.

Még csak nemis arról vitázunk, hogy létezik-e "isten" vagy sem, hanem arról, hogy mindent megadjon egymásnak egy pár, ha igazán szeretik egymást.

Amúgy 23-as korát és nemét megkérdezhetem? És, hogy sikerült-e ilyen hozzáállással megtalálnia azt, akivel leélheti az életét? (és huzamosabb ideig meg is tartotta)

2022. okt. 20. 21:53
 25/97 anonim válasza:

"23-as te már nagyon túl bonyolítod a dolgokat, csak hogy elhidd, hogy nincs igazam."

Nem, nagyon egyszerű ez: előbb azt írtad, hogy 100%-osan szeresd, aztán meg jössz azzal, hogy nagyon kicsi az esély... :) És még az én érvelésem nem helytálló. :))

2022. okt. 20. 22:19
 26/97 anonim válasza:
Kicsi az esély a teherbeesésre. Mit nem értesz?
2022. okt. 20. 22:24
 27/97 anonim válasza:
Ha akarnak babát akkor nem védekeznek, ha nem akarnak akkor védekeznek.
2022. okt. 20. 22:27
 28/97 anonim válasza:

"Kicsi az esély a teherbeesésre. Mit nem értesz?"

Hogyhogy fér össze a 100%-osan szeresd őt azzal, hogy ne vigyázz rá mégsem 100%-osan, hanem kockáztasd meg, hátha összejön a baba már akkor, amikor még nem akarná úgy, hogy közben felmerül a fogamzásgátló tabletta, sőt, az esemény utáni is...

2022. okt. 20. 22:42
 29/97 anonim válasza:

"háttérbe helyeznünk, akiket szeretünk"

Pont nem azt mondom, hogy helyezd háttérbe, hanem azt, hogy szeresd 100%-osan, ahogy te mondtad.

2022. okt. 20. 22:43
 30/97 anonim válasza:
Onnan indultunk, hogy szerinted egy vallásos lelkületű, aki másik vallásos lelkületűt keres, nem él normális életet, ha nincs szex házasság előtt, és oda jutottunk, hogy már az esemény utánira akarod rádumálni őket, ami nettó gyilkosság a vallásosak szemében... mindezt úgy, hogy közben te magad mondtad, hogy 100%-osan kéne szeretniük egymást...
2022. okt. 20. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!