Vannak itt keresztény lelkületű lányok?
Én egy erdélyi 30/F vagyok
Szoktam gyülekezetbe és templomba járni meg bibliát olvasni.
Szeretem a keresztény zenét hallgatni ez az egyik hobbym!
Szeretném Istennek ajándékozni az életem mert ő is meghalt értem a kereszten mikor még meg se születtem 🙂
Szeretnék keresztény barátokat, testvéreket szerezni, ismerkedni stb.
Az Úr áldjon meg!
"Ha együtt vagy valakivel, aki veled lehet életed végéig akkor őt szeresd 100%-osan"
100%-os szeretet az, ha olyan helyzetbe hozod őt, hogy a szex következtében akkor jöjjön össze egy baba, amikor még is igazán akarja? Hiszen 100%-os védekezési módszer nincs. Vagyis ez csak úgy kivédhető, ha nincs szex, illetve ha csak akkor van, amikor már akár a baba is jöhet, hiszen már jól ismeritek egymást, és a körülmények is adottak, mert van annyira stabil a kapcsolat, hogy már megvolt az elköteleződés is: az esküvő, a vállalás, hogy lesz, ami lesz, együtt maradtok.
"Nagyon kicsi az esélye annak, hogy becsúszik egy baba."
"őt szeresd 100%-osan"
Most akkor 100%-osan vagy nem 100%-osan?...
23-as te már nagyon túl bonyolítod a dolgokat, csak hogy elhidd, hogy nincs igazam. Igen, nagyon kicsi az esély rá. De megnéztem neked egy felmérést. Fogamzásgátló tabletta 0, 3% a teherbeesés, óvszer 2% de ugye óvszer esetén ott az eseményutáni tabletta, szóval azzal a százalék lejjebb megy. Ha pedig valaki ennyire parázik, lehet használni tablettát és óvszert is. Vannak ilyenek párok. :)
A 100%-osan szeresd.. igen. 100%-osan, ugyanúgy ahogy a családtagokat vagy a párodat is, mert ők lesznek melletted a valóságban, velük kell kimaxolni az együtt töltött időt, addig amig élünk. Nem "isten" miatt kellene azokat háttérbe helyeznünk, akiket szeretünk.
Még csak nemis arról vitázunk, hogy létezik-e "isten" vagy sem, hanem arról, hogy mindent megadjon egymásnak egy pár, ha igazán szeretik egymást.
Amúgy 23-as korát és nemét megkérdezhetem? És, hogy sikerült-e ilyen hozzáállással megtalálnia azt, akivel leélheti az életét? (és huzamosabb ideig meg is tartotta)
"23-as te már nagyon túl bonyolítod a dolgokat, csak hogy elhidd, hogy nincs igazam."
Nem, nagyon egyszerű ez: előbb azt írtad, hogy 100%-osan szeresd, aztán meg jössz azzal, hogy nagyon kicsi az esély... :) És még az én érvelésem nem helytálló. :))
"Kicsi az esély a teherbeesésre. Mit nem értesz?"
Hogyhogy fér össze a 100%-osan szeresd őt azzal, hogy ne vigyázz rá mégsem 100%-osan, hanem kockáztasd meg, hátha összejön a baba már akkor, amikor még nem akarná úgy, hogy közben felmerül a fogamzásgátló tabletta, sőt, az esemény utáni is...
"háttérbe helyeznünk, akiket szeretünk"
Pont nem azt mondom, hogy helyezd háttérbe, hanem azt, hogy szeresd 100%-osan, ahogy te mondtad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!