Fiúk, van kedvetek lánnyal barátkozni?
Figyelt kérdés
Például olyan dolgokról amikről úgy érzed szívesen beszélgetnél vkivel és kérnél tanácsot, de nincs kivel. Ha gondolod írj, és ha szimpik vagyunl folytathatjuk másik felületen is😊tegnap 20:07
1/10 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem.
tegnap 20:20
2/10 anonim válasza:
Örömmel, bár most pont nincs olyan dolog amiben tanácsot kéne kérnem.
tegnap 20:22
3/10 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem!
Ha nem gond hogy 42 vagyok akkor írj rám nyugodtan😅
tegnap 21:09
4/10 anonim válasza:
De meg között márpedig nincs olyan hogy barátság és Értelmes ember nem erőlteted
tegnap 21:14
5/10 anonim válasza:
Nemek között márpedig nincs olyan hogy barátság és értelmes ember nem is erőlteti ilyet
tegnap 21:14
6/10 anonim válasza:
Dehogy nincs, nekem is van és működik.
tegnap 21:18
7/10 anonim válasza:
5! Ezt mondja az, aki állati szinten ragadt...
tegnap 21:23
8/10 anonim válasza:
Milyen korú legyen? És te mennyi vagy?
tegnap 22:03
9/10 anonim válasza:
Nő és férfi kötött nincs barátság. Az egyik mindig többet akar...
Már az gyanús, hogy egy lány gyakorin akar fiúkkal barátkozni...
tegnap 22:33
10/10 anonim válasza:
9 választ meg cáfolnám mert nekem sok fiú barátom van és semmi sincs köztünk és ők se akarnak többet se én ez egy sztereotip dolog szerintem,értem hogy előfordul de ez nagy részben maga a személytől függ hogy milyen a mentalitása ennyi erővel anyád vagy apád ismerősei gondolom nem csak nő férfi és érdekes mondon senki nem akar semmit persze van aki könnyen bele szeret valakibe nekem is van barátnőmnek palija szoktam vele beszélni és ő soha meg én se akartam semmit.
tegnap 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!