Vannak itt keresztény lelkületű lányok?
Én egy erdélyi 30/F vagyok
Szoktam gyülekezetbe és templomba járni meg bibliát olvasni.
Szeretem a keresztény zenét hallgatni ez az egyik hobbym!
Szeretném Istennek ajándékozni az életem mert ő is meghalt értem a kereszten mikor még meg se születtem 🙂
Szeretnék keresztény barátokat, testvéreket szerezni, ismerkedni stb.
Az Úr áldjon meg!
"Nem csak a lelkületük hanem a testületük:-))) is érdekli!"
:)))
Nem akarok bunkó lenne, de elég durva hogy vannak akik a normális életről lemondanak, csak mert elhiszik a vallásokkal kapcsolatos történeteket. Senki nem halt meg érted a kereszten, és semmivel nem leszel előrébb, ha házasságig nem szexelsz. Isten helyett normális kapcsolatokra kéne törekedned életed során és ha egy párkapcsolatról van szó, akkor annak velejárója a szexuális élet házasság előtt is. Semmilyen mese nem ér annyit, hogy ne élj normális életet. Lehet attól még jó embernek lenni, hogy szexuális kapcsolatot létesítesz valakivel, akkor, amikor akarsz.
25/L
"a normális életről lemondanak"
Nem, éppen ők azok, akik a normális élethez ragaszkodnak, azért nem fekszenek le fűvel-fával, csak azzal, akivel valóban komolyan gondolják.
"semmivel nem leszel előrébb, ha házasságig nem szexelsz"
De igen: megóvja magát egy sor szexuálisan terjedő betegségtől, egy csomó kíntól, ami azzal jár, hogy mi van, ha összehoznak egy gyereket időnap előtt, meg eleve azzal, ami a sok szakítással jár, stb.
"ha egy párkapcsolatról van szó, akkor annak velejárója a szexuális élet házasság előtt is"
Miért olyan nehéz elfogadni, hogy vannak, akik máshogy gondolják?
"Lehet attól még jó embernek lenni, hogy szexuális kapcsolatot létesítesz valakivel, akkor, amikor akarsz."
Vannak, akik csak esküvő után akarnak. Miért olyan nagy baj ez neked?
1. Nem kell fűvel-fával lefeküdni, csak a pároddal.
2. Ha az ember odafigyel és nem idióta, akkor nem lesz se gyerek se komoly szexuális betegség. Ritka az mikor ez előfordul, de ekkora esély a rák kialakulására is van.
3. Én felfogom, csak azt mondom, hogy badarság így élni, nem lesz tőle több az ember. Nincs értelme. Nem bűn szexelni a csajoddal házasság előtt. De még ha az is lenne, és esetleg lenne pokol, nem azért kerülne oda.
"Nem kell fűvel-fával lefeküdni, csak a pároddal"
Ezt mondják azok is, akik szerint házasságkötés előtt ne legyen szex. Ha ő "a párod", miért ne jöhetne előbb az esküvő?
Ha nincs elköteleződés, akkor mit ér azt mondani, hogy "ő a párod"? Hiszen akkor ez bármikor megváltozhat: más lesz a párod, és jön a fűvel-fával...
Utolsó nem tudom mennyit tapasztaltál meg az életből meg a párkapcsolatokból, de általában ha fél év után elveszed a csajt vagy akár összeköltöztök, annak általában nincs jó vége. Nem hiába várnak a párok a házassággal, idő kell míg megismered rendesen a másikat.
Te nagyon nem érted, mit jelent, hogy fűvel-fával együtt lenni. Attól még, hogy van egy egy éves kapcsolatod, nemjön össze, lesz egy négy éves kapcsolatod az is véget ér, majd egy két éves kapcsolatod, attól még nem vagy együtt fűvel-fával.
"ha fél év után elveszed a csajt vagy akár összeköltöztök, annak általában nincs jó vége. Nem hiába várnak a párok a házassággal, idő kell míg megismered rendesen a másikat."
Pontosan. Nem is mondom, hogy fél év után vedd el. Előbb ismerd meg, csak aztán vedd el. Aztán jöhet a szex.
"Te nagyon nem érted, mit jelent, hogy fűvel-fával együtt lenni. Attól még, hogy van egy egy éves kapcsolatod, nemjön össze, lesz egy négy éves kapcsolatod az is véget ér, majd egy két éves kapcsolatod, attól még nem vagy együtt fűvel-fával."
Oké, vannak fokozatok. De azért ha nem úgy áll hozzá az ember, hogy csak azzal legyen szex, akivel le akarja élni az életét, akkor nagyon könnyen elindul a fűvel-fával irányba. És akkor hol a megállás? Mi lesz a határ?
Na és mi van akkor, ha nem jó a szex? mindenki mást szeret, másak az elvárásai és csak házasság után derül ki, hogy nem klappol a dolog. Persze nem a szex az elsődleges, de annak is jónak kell lennie, hogy stabil legyen a párkapcsolat.
A másik dolog pedig, hogy (bár nem tudom ez hogy van) de a petting engedélyezett csak a behatolás nem? Annak meg akkor mégis mi értelme van? Egyiket szabad, de másikat nem.. Ha pedig mind a kettő tiltott, akkor a szexuális feszültség ami a két pár között van elpocsékolódik a maszturbációra? És az nem tiltott "Isten" szine előtt?
És mi van akkor ha időközben mondjuk a keresztény leányzó mégis kedvet kapna hozzá? A pasi szakit vele, mert szexelni akar?
Nem hiszem, hogy igy rendesen tudna működne egy párkapcsolat..
Ha együtt vagy valakivel, aki veled lehet életed végéig akkor őt szeresd 100%-osan ne az istent, akinek a létezésére még bizonyiték sincs, max megnyugvást hoz az, ha hiszel benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!