Tényleg nagyon sokat ártok a babámnak ha kb.10 szál cigit szivok naponta? Megprobáltam leszokni de nem megy.25 hetes vagyok. Tapasztalatok?
Felelőtlen, önző és éretlen személyiség vagy, mivel ahogy látom képtelen vagy felfogni, hogy születendő gyermeked egészségénél semmi sem lehetne fontosabb, a saját "idegbajod" kezelésére elszívott napi 10 cigi sem.
Ne azzal áltasd magad, hogy a másik gyermekednek nem lett semmi baja, ill más terhes nők is dohányoznak. De tudod, ennek a mérlegelése vhol intelligencia kérdése is, amiből neked véleményem szerint nem sok jutott.
Próbáld letenni a cigit, mert a saját szervezetét mindenki úgy teszi tönkre ahogy kívánja, de itt már nem csak rólad van szó.
Amikor a férjemmel megbeszéltük, hogy "na, mostantól jöhet a baba", azon a héten leraktam a cigit. Pedig még volt 1,5 doboz belőle, de inkább nekiadtam valakinek. Ha tudtam volna, hogy ilyen hamar összejön (2 hónap), akkor még előbb letettem volna. Felháborít, amikor látom a nőket (nem 1-et!!!) az utcán, tolják a babakocsit, a következő pici láthatóan útban van és lóg a cigi a szájukból...
Nem tudom ezt ésszel felfogni. Pedig én is 8 évig szívtam, de amint láttam a "célt" (kisbaba), könnyű szívvel megváltam tőle.
És szerintem EZ a normális!!!
Ja, és nem vagyok elkényeztetett p...a, akinek mindene megvan...
"Szerencsétlen" nő-bocs a kifej.ért,- bátorkodott egy kérdést feltenni!
Miért kell ilyen ordenálé módon elhordani Őt mindennek???Ehhez egyikőtöknek sincs semmi joga!
Vegyetek vissza!
Ha normális magyarázatot/tanácsot nem tudtok adni neki,akkor ne is írjatok!
Mindenki a saját életével foglalkozzon.
Mindenkinek lehet véleménye,csak próbáljunk meg normális hangnemben válaszólni.
Természetesen egyáltalán nem helyes amit csinál,de ember módjára kell viselkedi-embertársainkal.
Le lehet szavazni,lehet a sárdobálást folytatni..
(bár nem hinném h ez az oldal erre lenne fenntartva)
Nagyon Boldog Babavárást minden kedves anyukánal és leendő anyukának!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!