12-hetes kismama vagyok. Két hete vagyok táppénzen. Mennyi mozgásra van szügség naponta? Attól függetlenül, hogy ilyen h. idö van. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 14:12
1/7 anonim válasza:
A vedonom minimum napi fel ora setat javasolt.
2/7 anonim válasza:
Szia! Min.fél óra, de ha jól érzed magad lehet több is. Én rengeteget sétáltam a jó időben. Megnyugtatott.Boldog babavárást:)
3/7 anonim válasza:
szia,
Én is 12 hetes vagyok a 2. babómmal..:D
De nekem már van egy 1.5 éves csajszim, úgyhogy mi mozgunk idebent is eleget, ha rossz az idő kint...
1 óra séta mindenképpen jót tesz naponta..na mi sem tartjuk be mindig.
Veszélyeztetett vagy? vagy miért vagy máris táppénzen?
Mert ha igen, akkor gondolom ágynyugalmat is rendelt a doki, abba bizony nem fér bele egyenlőre ennyi séta.
Mikorra vagy kiírva?
Írj privit, ha van kedved..:D
Boldog baba várást kívánik!
4/7 A kérdező kommentje:
14:26! szia! A munkám miatt vagyok táppénzen,nagyon sokat kellett emelgetni,ja meg a fönökség miatt is.mindig idegesitettek,és az nem jó.Amugy juni 19-re vagyok kiirva.egy picit félek.boldog babavárást.
2008. dec. 4. 14:29
5/7 anonim válasza:
'14:26' vagyok!..:D
Nem kell félni! Mitől félsz?
A szülés még igen messze van, de attól sem kell félni..:D
6/7 A kérdező kommentje:
Igen,sajna attól félek! tudom,hogy még korai.:-))Kicsit parázos vagyok.
2008. dec. 4. 15:08
7/7 anonim válasza:
Mondjuk én könnyen beszélek, mert a kiscsaj pikk-pakk megszületett..
Remélem a 2. babóca is ilyen könnyen fog megszületni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!