Tényleg nagyon sokat ártok a babámnak ha kb.10 szál cigit szivok naponta? Megprobáltam leszokni de nem megy.25 hetes vagyok. Tapasztalatok?
Igen, sokat ártasz. Nagyon sokat. A babád szó szerint fuldoklik a hasadban. Gondolj most rá, és hagyd abba! Olyan nincs, hogy nem megy. Ha ennyit nem tudsz megtenni a gyerekedért, mi lesz később?
Tapasztalat: van egy ismerősöm. Első gyerek: cigizett. Végeredmény: sürgősségi császár, függőleges vágással. Picike, alig 2 kg volt, halláskárosult, pedig időre született. Második: abbahagyta a cigizést, és egy egészséges, 3,5 kilós babája született.
Szóval ideje lenne észhez térni.
Szia!
Ne haragúdj de te mennyire éreznéd jól magad egy bezárt helyiségben ami tele van füsttel? Az olyan, mintha meg akkarnál fulladni, nem? Te is tudod miről beszélek!!!
Szerinted ez árt neki?!
Igen nagyon árt!!!Ha tényleg szeretnéd azt a kisbabát ami ott van a pocakodban és Ő ennek a jelét is adja, hogy rúg meg mocorog, forgolódik na meg bukfencezik, akkor már RÉGEN leraktad volna a cigit!!! Koraszülött, légzés problémák, asztma, még a bölcsöhalál is előfordul ha a kismama cigizik. A neten körbe lehetne nézned, mert mindenhol ott van.
Ne tedd tönkre a gyermeked életét, így is sok betegség létezik. Ha te nem vigyázól rá akkor ki fog, mikor még ilyen kis kiszolgáltatott.
Én is letudtam rakni a cigit.
Neked is sikerül, mert nem késő.
Remélem elgondolkozól ezeken és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!