Tényleg nagyon sokat ártok a babámnak ha kb.10 szál cigit szivok naponta? Megprobáltam leszokni de nem megy.25 hetes vagyok. Tapasztalatok?
az utolso valasz iro vagyok: nem akarlak bantani hidd el tudom mit erzel!
nekem is nehez volt a terhesegem alatt mert a ferjem 10 ezer kilometerre volt tolem es semmit nem latott a terhesegembol soot meg amikor a lanyunk megszuletett sem volt velunk, es a sok stresz meg minden ereztem hogy sokszor kibukok es akkor bele bele szivogattam a cigibe
Ne haragudj, de az nem úgy van, hogy hiszel benne, hogy egészséges lesz és akkor az nem történhet másként! Szerintem igenis aggódsz érte, hogy valami baja lesz, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést!
Van egy barátnőm, aki semmi rosszat nem tett, egészségesen élt, tervezte a babát, életében nem dohányzott, hitt benne hogy egészséges lesz a baba, de 6 hónaposan fejlődési rendellenesség miatt meg kellett szülnie, mert életképtelen volt! Igen, most jöhet az, hogy látod, ő sem dohányzott, mégis beteg volt a babája! Persze, de ő is bízott benne, hogy egészséges lesz és ő joggal!!!
Miért kell esélyt adni arra, hogy a dohányzással valami maradandó kárt tegyél benne??? Ne tetézd a lehetőséget azzal, hogy napi fél doboz cigit elfüstölsz! Az meg hogy szereted... Biztos így van, de nem gondolkodsz elég felelősségteljesen szerintem!
Ha meg ennyire biztos vagy benne, hogy minden rendben lesz vele, és egészséges lesz, akkor mi a fenének kellett ez a kérdés, ami 10 kismamából kilencet kiborít!????
Attól, hogy hiszel benne, még valószínűleg lesznek következményei a bagózásnak. Az meg, hogy szereted... Hát ha szeretnéd, akkor nem tennéd ki ilyennek szerencsétlent.
(Ja, és nem egy elkényeztetett nő vagyok... Én is megdolgoztam mindenért, semmit nem kaptam! Ennek ellenére volt annyi eszem, hogy terhesen nem cigiztem, meg már előtte sem, jó ideig.) Te egy önző nő vagy.
Tuti,hogy nemtudod átélni az én helyzetemet!
ezért ne itélkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!