Tényleg nagyon sokat ártok a babámnak ha kb.10 szál cigit szivok naponta? Megprobáltam leszokni de nem megy.25 hetes vagyok. Tapasztalatok?
Szerintem nem mindegy, hogy valakinek a babája úgy lett beteg, hogy nem tehetett róla, vagy pedig úgy, hogy befolyásolta.
Az egyik ismerősöm szívbeteg, azt mondta az orvos két egészséges fiú után, hogy ne vállaljon többet. Nem fogadta meg a harmadik baba lány lett, de állandó gondozásra szorul. Nem tud menni stb. A másik két gyerekével nem törödik, mert minden idejét a lányának szenteli. Szerinted helyesen döntött hogy vállalta a harmadik babát? Nem döntött helyesen, tönkre tette a családját, és a társadalom kénytelen eltartani.
A 16:35-ös válaszoló könyörgöm tanuljon már meg magyarul! Ja és a tartalommal is gond van, nem csak a külsőségekre figyelek.
megvettem: megvetem!
terheség: terhesség!
akkarat: akarat!
Ez már nem szimpla elgépelés!
Szerintem a napi 10 szál alapjáraton sok, nehogy kismamiként.
Próbálj segítséget kérni, mindenképp le kéne tenned a cigit.
Egy kutatás kimutatta a dohányos nőknél, hogy a méhlepény öregedése gyorsabban következik be, koraszüléshez vezethet, ráadásul a kicsi akadozva kapja a tápanyagot emiatt, amivel használni tuti nem használsz neki.
Ha egyedül nem megy, kérj segítséget! Menj el házidokihoz, védőnőhöz mit tud javasolni, van-e esetleg valami homeptáiás bogyó ami csökkenti a tüneteket, ha leteszed!
Anya leszel! A kicsire kell gondolnod! Én tűzön vizen keresztül mennék érte, szerintem te is!
Szia!
Én is dohányoztam de mikor pozitivat teszteltem egyböl letettem. Hidd el nem volt könnyü mert én is " erös" dohányos voltam de én a kis babámat néztem nehogy valami baja legyen! Most is ugyanugy hiányzik és gondolok is rá és a mult éjjel azt álmodtam hogy elszivtam egy szál cigit de nem gyujtanék rá semmi pénzért mert féltem az én kicsimet:DD!
Sok sikert neked is a leszokáshoz és mikor rágyujtasz legyen elötted a babád;)!
11 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!