A leg magic-ről vélemények? Kinek hogy vált be? Mennyi időbe telt míg meglátszott az eredmény, és naponta mennyi ideig használta? A Csala-varázs teával kapcsolatos tapasztalatok?
Egyetértek az elsővel. Ne haragudj, de ez szánalmas. Hogy bedőltök a tv shopnak meg a hasonló szaroknak, de elmenni futni meg diétázni az már túl nehéz és nincs hozzá elég akaraterő...
A Leg Magic-tól izmosodsz, magyarul a hájad alatt nő az izom. Diéta nélkül egyre nagyobb lesz a combod.
Akkor most kapsz egy értelmes válasz is :D... először is, fusson ingyen? a centis jégen? ha meg semmit nem tudsz a leg magicről akkor senki nem kiváncsi a véleményedre. És ezek tartják magukat okosnak...
Szóval, én naponta 3x más fél-2 percet (a 2 perc már húzós:D) edzettem rajta, kb 2 hónapig és azóta nem kell használjam:P eltüntette azt amit kellett :D
Sokan jöttök a hülyeségetekkel, hogy menjen el mindenki futni... Hát közlöm, én pl mindent megcsinálok inkább, csak futni ne kelljen.
Fulladok, nem kicsit. Van túlsúlyom, de amikor nem volt, akkor is fulladtam. Nem mindenki bírja.
A Leg Magic-ről meg kedves első hozzászóló úgy beszélsz, mintha valami lenne, amibe bele kell ülni, nem kell csinálni semmit, és úgy várja tőle az ember a fogyást...
Azon is kell mozogni, ha valaki lusta, akkor az nem próbálkozna azzal sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!