Tényleg nagyon sokat ártok a babámnak ha kb.10 szál cigit szivok naponta? Megprobáltam leszokni de nem megy.25 hetes vagyok. Tapasztalatok?
Az egyik kolléganőm végigdohányozta a terhességét és a gyereke súlyos asztmás, és tüdőbeteg. Most már bánja, hogy akkor így tett.
Én nem ítéllek el,de nem értek egyet veled. Én is dohányoztam, de most terhesen a dohányos helyeket is kerülöm, Ennyit megtehetek a gyerekemért.
Remélem nem lesz baja atiédnek sem, szívből kívánom, hogy ne legyen!
Mindenkinek joga eldönteni mit tesz magával meg a gyerekével. Én nem tenném és így érzem jónak.
Boldog babavárást kívánok !
Én megvettem azokat akik végig cigizik a terheséget.
Akkarat és szeretet kérdése az egész!!!
szia!
sajnos én se tudtam letenni a cigit,kb a végére napi 2-3 szál maradt...és most elöször leirom,teljesen ép egészséges volt a méhlepényem,nem is volt elöregedve, de naponta vittem be c vitamint még a multivitaminon kivül,igaz 37.hétre szültem,de nem emiatt,hanem mert apum halála naon megviselt. igy is 3 kg volt a fiam és 50 cm.most ujra terhes vagyok és probálok leszokni, remélem sikerül!
egészséges kisbabát,és tényleg probáld még kevesebbre levinni az adagod!
tutti lepontoznak és leszolnak most,de tapasztalatokra voltál kiváncsi
Egy dologra kellene vágynod ebben a helyzetben!
Arra, hogy egészséges legyen a babád!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!