Hogy dontenetek? Megtartanatok, vagy elvetetnetek?
Koszonom a sok kedves valaszt! Ugy erzem megtartom. Bar szerintem az ultrahang utan mar tuti biztos hogy nem fogom elvetetni, en ugy erzem.
Ez kedves utolso! Senki nem mondta, hogy vedekezes nelkul voltunk egyutt. :) direkt nem irtam le, hogy hogy tortent, mert akkor jonne az, hogy a gyakorin mindenki erdekes igy esik teherbe. De ez van, nalunk megtortent, de szerintem ez nem tartozik senkire, hogy megis hogyan..
De koszonom a tapasztalatokat, es a velemenyeket, koszonom, hogy ilyen rendesek vagytok. Majd megirom, hogy dontottem! :)
"Elmondom.. 65% hogy vetélsz, 50 pedig hogy nem esel teherbe. Ha mégis sikerülne"- tehát AB után 115%, hogy nem lehet gyerek... de ha mégis, az nyilván csak UFO lehet...
Mikor szabadul már meg ez az oldal az állandóan visszakúszó, a kérdezőknek kárt okozó undorító hazugoktól???
(valójában 1 vagy két AB-nak nincs statisztikailag kimutatható hatása a későbbi terhességekre...)
Örülök a döntésednek, kérdező!
Jó, hogy hallgatsz a belső hangra, és nem nyomod el.
Biztosan nehéz lesz. De a világ legnagyobb csodáját, ajándékát kaphatod (kaptad) meg! 4 hónapos baba anyukájaként írom. Egy csoda.
Nekem persze könnyű, harmincévesen, férjjel.
De az élet csodája, ez a kis ember akkor is csoda, ha bármilyen helyzetben is vagyunk. Micsoda kiváltság, hogy átélheted! Mennyi ismerősöm vágyna babára, de nem lehet. Pedig ott a diploma, a nagy "érettség", egzisztencia, biztos párkapcsolat, munkahely, ház...
Vajon ezek versenybe tudnának szállni az élet értékével?
Persze nem törpíteni akarom a helyzeted nehézségét. Nehéz lesz. El se tudom kepzelni. De én azt tapasztaltam eddig az életemben, hogy a jó döntésnek jó gyümölcsei lesznek!!#
A nehézségek pedig jobban érlelnek, mint a diploma. Igen, elég jó anya leszel most egyelőre érettségivel is. Ahogy anyák generációi is azok voltak előttünk szintén 18-20 évesen szülve.
Nyiss fel egy 10.osztályos matematika könyvet ha nem tudod megkülönböztetni azt, hogy 65% hogy el fog vetélni a következő terhességekor. ÉS 50% hogy valamit elk*rnak az orvosok, és nem lehet baba, mert mindig elvetél vagy nem is esik teherbe többé. NEM KELL ÖSSZEADNI HOGY 115%,te szerencsétlen.
Ne engem osztogass, okostojás, hanem buzdítsd védekezésre a népet, mert valakivel csak akkor foglalkoznak, ha polgárpukkasztó. És ez a téma az. Öldökölni tud, védekezni nem.
Igenis ha használ kotont vagy szed gyógyszert, vigyáznak egymásra KÖLCSÖNÖSEN, nem történik meg.
De ugye ezt kár is ecsetelni, hiszen könnyebb itt nyekeregni, mint előrelátni és kicsit gondolkozni. Ha kilyukad a cipőd, eldobod, veszel másikat, senkit nem érdekel. De itt egy élettel szórakozol, sok pajtásoddal együtt...
Jajj most meg megtartod, mert rábeszéltek :O hűha, baromi jó anyuka leszel... -_-
És én vagyok a szánalmas!!! Gratula...
Amúgy nem engem kell zaklatni hogy hazug vagyok, meg nincs is ilyen stb. Saját szememmel láttam, mert nem akartam én se elhinni, hogy szétcincálják azt a fejlődő kicsit. Máshogy ki se jönne. És igen, van doki nem is egy, amelyik direkt olyan erős agresszív mozdulatokkal végzi ezt a szerintetek "rutin műtét, semmiség" - et, hogy belső vérzéstől kezdve, a leszakadt petefészkekig mindent okoz. Akár örök meddőséget is. Sőt. Van amelyik erre megy. Aztán kiscicaszemekkel pislog műtét után, hogy sorry, gixer történt.
Előbb stabil párkapcsolat kéne, meg anyagi háttér. Utána szex és abból baba.
Nem vagyok ellene semminek, csak a h**lyeségnek. Ne legyél h**lye! Mostmár szüld meg, mert ugye a pénisz az jó volt...kelj fel hozzá éjszaka, etesd, vigasztald, neveld. Kivánom hogy idegileg kilegyél kire betölti az 1-et!!! Ez a következménye kislányom.. Anyádéknak ilyen felfogás kéne, nem az hogy persze szülj a nyakunkra még vagy 5-öt...meglátszik kitől örökölted az észt!
Jajj istenem.. A gyereknek ne legyen baja te IQ betyár.. Pont, hogy olyan rossz és eleven legyen, hogy megőrüljön tőle...
Lehet engen fikázni, meg kicsavarni a mondandóm, úgyis nekem van igazam :/ bárcsak átélnétek milyen az abortusz, a gyerek szemszögéből... Könnyű felnőttként ilyesmivel hadakozni, meg hatalommal egy olyan felett állni aki még csak el sem tud menekülni...
Kedves 66-os! En meg kivanom, hogy eldd tovabb a szep eletedet, ahelyett hogy ezzel foglalkozzal, merthogy nem tudsz semmit csak amit leirtam, es afelett itelkezel a semmire, mert 1. nem mondtam, hogy azert tartom meg mert azt irtak sokan, hanem merlegeltem magamban egesz ido alatt, erveket, velemenyeket, tapasztalatokat gyujtve, 2. Merhetetlenul aranyos vagy, de ne haragudj, igen van ovszer kepzeld, es hasznaltuk is. Nem volt anelkul bent egy masodpercet sem, semennyit. De ha te ennyire jobban tudod, hogy mi tortent, es hogy en mit gondolok, mert ugye jobban ismersz idegenkent mint en sajat magamat, hat persze, akkor hallgatlak. A masik pedig, hogy nem azt mondtam, hogy kifogom szedetni, en csak nem tudtam melyik a jobb megoldas, de ha masnak leesett a szovegembol, hogy en arra hajlok, hogy megtartsam, akkor nem ertem neked, pont neked, miert nem, es kezdessz el eszeveszettul hulyesegeket irogatni, anelkul, hogy kerdeznel. De ha csak a rosszindulat hozott ide, akkor viszlat! :)
Ja es utoirat: ha neked van esetleg gyereked, akkor gondolom, rajta vezeted le a feszkot, meg a mindent, mivelhogy nem en, ismetlem, NEM EN szoltam be neked a szazalekokkal kapcsolatba, sot meg csak rosszat se irtam neked, de te egybol, nekem jossz, es oltani kezdessz. Koszi :)
Én a te korodban nem hinném, hogy megtartottam volna. Tervezgettem az egyetemet, a karrierépítést. Kiszerettem volna magam élni, és ezt nem úgy értem, hogy mindenkivel lefeküdni és csatak részeg lenni minden hétvégén. Mellesleg én már akkor racionálisan gondolkodtam, és tudtam, hogy a fiatal kis "kezdő" kapcsolatok úgyis tönkremennek(tisztelet a ritka kivételnek, aztán egyedülálló anyuka nem akartam lenni.
Lelkileg sem voltam felkészülve akkoriban egy gyerekre. Igaz, 22 évesen én még most is úgy gondolom, hogy 28 év körüli koromban szeretnék szülni.
Ez a te döntésed, hallgass a szívedre. Az apja pedig a gyereknek egy lelketlen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!