Mit tennétek ha 23 éves egyedülálló egyetemistaként teherbe esnétek egy felnőtt, házas férfitól? Megtartanátok vagy elvetetnétek? Elmondanátok a férfinak hogy tőle van vagy sem?
Szóba se állok házas pasikkal, ha nem muszáj.
Elméletben elvetetném, a pasinak azért szólnék, hogy tudjon róla.
Elmondanám a férfinak, de nem tartanám meg.
Minek tegyek tönkre kapásból 4 ember élettét?? Ez így senkinek nem jó.. Inkább elvetetném, és ha egyszer találnék egy férfit aki nem nős, aki engem akar annak szülnék..
Mondom ezt úgy hogy van gyermekem..
Nem tartanám meg. Ha egyedülálló vagy, nincs jövedelmed, akkor hogy akarnád eltartani a gyereket? Hogyan fejeznéd be a tanulmányaidat. Kisgyerekkel munkát sem találnál.
Egy kis baba nem csak aranyos, hanem nagy felelősség is. Nem a bigott vallásosokra kell hallgatni, hanem a józan észre. Főleg a gyerek érdekében.
Én sem tartanám meg.
23 éves, egyetemista vagy, nincs önálló kereseted, munkahelyed, de még csak egy normális végzettséged sem. A gyereket egyértelműen nem tudnád ellátni, a pasi meg max 30-40 ezret fizetne (ugyanis 1 gyerek után ennyi gyerektartás jár a bíróság szerint) Annyiból nem lehet eltartani egy gyereket + még magadat is, mert ugye dolgozni nem tudnál pár hónapos gyerek mellett meg aztán hol is alkalmaznának végzettség és előzetes tapasztalat nélkül?
Máskor meg válogasd meg kivel fekszel össze!
Elvetetném..A pasinak szólnék róla, aztán többet az életben szóba nem állnék vele az tuti.. Gyűlölném magamat..
Hála az égnek, vagyok annyira érett gondolkodású, hogy nem kezdek házas férfival és ügyelek a védekezésre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!