Mit tennétek ha 23 éves egyedülálló egyetemistaként teherbe esnétek egy felnőtt, házas férfitól? Megtartanátok vagy elvetetnétek? Elmondanátok a férfinak hogy tőle van vagy sem?
Megtartanám, hisz aki bennem van, az a gyerekem, nem egy papírhajó, amit kidobhatok a kukába.
Valamint a 22es válasszal teljes mértékben egyet értek.
"Ja, mert a gyilkosságnak nyilván vannak különböző fokozatai, ugye?"
Fokozatai nincsenek, de lehetnek olyan körülmények, amik enyhítik a felelősséget.
"Felejtsük már ezt el, a gyilkosság egy iszonyú súlyos vád és senkinek sincs joga gyilkosnak nevezni valakit, aki abortuszra megy. Mivel a Btk. ezt nem bünteti, ez nem minősül gyilkosságnak!"
Épp az előbb soroltam, hogy sok esetben nem török pálcát valaki felett.
Az abortusz attól még gyilkosság marad, hogy a Btk-ban nincs benne. A Btk-t emberek írták, saját kényükre-kedvükre. Írhatnánk bele olyat is, hogy aki életképtelen, azt simán meg lehet ölni? Etikus lenne?
Amúgy így utólag 22. válaszolóval egyetértek.
A pasi csak kihasznált téged..a nős emberek mindig a családjuk mellett tartanak ki , a megszokott kényelemben. Ha megtudja szerintem arra fog kérni hogy vetesd el.
Ha én kerülnék ilyen helyzetbe akkor mérlegelném, hogy saját magam vagy családi segítséggel fel tudnám-e nevelni, ha igen, mindenféleképpen megtartanám.
Nem a lány miatt ment tönkre annak a férfinak a házassága! Ha félrelépett, akkor voltak ott már problémák egész biztosan. El kell neki mondanod. Ki fognak röhögni/le leszek pontozva ezért, de milyen a kapcsolatod vele? Csak egyéjszakás volt vagy van mögötte érzelem (mindkettőtök részéről)? Mert abban az esetben nincs kizárva a folytatás lehetősége sem (elválik a feleségétől).
Afelett nem tudok szemet hunyni, hogy a válaszolók nagy része nagyobb kárnak véli egy házasság felbomlását mint egy baba elvetetését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!