Megtartanátok vagy elvetetnétek a fog. Gátlós magzatot?
Sok helyről hallottam, hogy már nem annyira magas a hormontartalom a gyógyszerekben és sokkal kíméletesebbek, mint régen voltak. Viszont fennáll az esélye, hogy még mindig lehet szellemi károsodás a gyerekre nézve, ha fog. gátló mellett fogan. Be mernétek így vállalni? A tv-ben láttam, hogy egy nő fogamzásgátló mllett esett teherbe, mégis normális lett a gyerek. Csak szerencséje volt?
(U.i: nincs ilyen problémám, csak érdekel, hogy mások mit tennének, én a helyében elvetettem volna főleg, hogy nem tervezett)
Sok anyukát ismerek aki fogamzásgátló mellet esett teherbe úgy mint én,mint nekem is minden anyukának egészséges gyermeke született.
Én már a 4.héten észrevettem hogy nem stimmel valami, úgy hogy tesztet vettem és pozitív lett.
Eszem ágában sem volt elvetetni, ráadásul már létezik az uh és vérvétel ahol nagy százalékban ki lehet szűrni a rendellenességet.
Ha már a pocakodban van a baba, akkor te is nagyon megfontolnád mit is tegyél és nem egyből szaladnál elvetetni, ebben biztos vagyok.
A mai tabletták betegtájékoztatójában is benne van, hogy nem okoznak fejlődési rendellenességet.
Ált. azok szokták azt mondani, hogy "azért vetettem el, mert fogamzásgátlót szedtem, és beteg lett volna miatta a baba", akiknek bűntudatuk van az abortusz miatt és meg akarják vmivel magyarázni.
9 evig szedtem Mercilont, es megis terhes lettem. Mar a 4 heten nem stimmelt valami. A teszt pozitiv lett a nemvart elott.
Eszembe sem jutott hogy ne tartsam meg.
Azota gyonyoru egeszseges 4 honapos kisfiam van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!