Ti megtartanatok egy babat ha az exetektol van, vagy elvetetnetek, mert tudjatok, hogy az mar nem fog visszaterni hozzatok, hiaba tudja a pasi hogy tole van a gyerek?
Én azt a tanácsot tudom neked adni, amit a saját nővéremnek is adtam, egy nagyon hasonló helyzetben. Én megtartanám.A nővéremék, ugyanígy együtt voltak egy darabig, és miután szakítottak mégis volt egy együttlétük, egy buli alkalmával, aminek a ma 4 éves csodálatos kisfiuk lett az eredménye. Első gondolata neki is az volt, hogy nem tartja meg, mivel a fiú nem akarta ennek ellenére sem a kapcsolatot, bár azt kijelentette, hogy az apaságot elismeri, vállalja és segíteni, támogatni fogja, mind a testvéremet, mind a gyereket. Így megtartotta, és egyébként még a terhesség alatt ismét összejöttek, azóta is együtt élnek, boldogok, és életük legjobb döntésének tartják gyermekük megtartását. Ez egy szerencsésen végződött történet. Persze nem biztos, hogy nálatok is így lenne, és ne is erre számolj. Csak azért meséltem el, hogy rájöjj nem vagy egyedül ezzel a helyzettel, és mások is átéltek ilyeneket. De az én tanácsom, most is az ami 4 évvel ez előtt volt, tartsd meg. Persze ez a ti, de leginkább a TE döntésed.
Sok szerencsét, és boldogságot kívánok neked!
Én sajnos voltam hasonló helyzetben.Annyi különbséggel,hogy mi 4,5 évig voltunk együtt.A vége felé úgy alakult,hogy terhes lettem.Én végtelenül boldog voltam,nagyon szerettem volna a babát.Elsőnek mikor megtudta,hogy apuka lesz ő is boldog volt.Aztán1 hét alatt megfordult vele a világ.A történet hosszú,a lényege annyi hogy szétmentünk (nem a baba miatt).Én meg akartam tartani,de rengeteget agyaltam és az utolsó pár napban elmentem a műtétre.Életem legnehezebb és legfájdalmasabb döntése volt,amit EGYEDÜL kellett meghoznom.De ez volt a jó döntés, be kellett látnom.A körülményeim sem voltak a legjobbak,a szüleimre nem alapozhattam.Ennek már lassan 10 éve és még mindig összeszorul a gyomrom, ha rá gondolok. :(
Azóta már édesanya vagyok egy másik férfi oldalán,aki azóta a férjem. És én vagyok a legboldogabb nő a világon! :)
Gondolom nálatok a "vigyázás" a "majd kihúzom időben"-t jelenti.
Hát tudod én egy 9 hónapos kapcsolatban, pláne úgy, hogy nem akarok gyereket, nem védekezek megszakítással.
Ha normális védekezés mellett jönne össze a gyerek, akkor meg a körülményektől függ, hogy megtartom-e. Ha van segítségem (pl szülők), akkor nem hiszem, hogy el tudnám vetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!