Ti megtartanatok egy babat ha az exetektol van, vagy elvetetnetek, mert tudjatok, hogy az mar nem fog visszaterni hozzatok, hiaba tudja a pasi hogy tole van a gyerek?
Figyelt kérdés
Mindenki valaszara kivancsi vagyok. (23L)2012. okt. 28. 08:11
11/12 anonim válasza:
Szerintem egy gyerek két ember döntése kell, hogy legyen. Még így is sokszor zátonyra fut egy kapcsolat. De ha apuka nem akarja, akkor nem fer dolog vele szemben, hogy ha kényszerítve van az apaságra.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ezt csak egyedül te fogod tudni eldönteni. Milyen érzéseket vált ki belőled az anyaság gondolata, a kis pocaklakó? Képes lennél-e az apja nélkül is megbirkózni e "feladattal"? Van-e valaki akire számíthatsz, akár anyagilag, akár egyéb formában (család)? Vajon hogyan éreznéd magad abortusz után (lehetséges, hogy egész életedben nyomasztana a negatív érzés?) ? Egyébként sajnos egy stabil párkapcsolatban sincs garancia arra, hogy az apa az "újdonsült kis családdal" marad, sőt vannak akik már a (akár a tervezett) baba születése előtt lelépnek - erre is számtalan példa van - sajnos... Bízom abban, hogy sikerül a helyes megoldást választanod, amit nem fogsz megbánni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!