Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hát most elrontottam az egész...

Hát most elrontottam az egész életemet ugyanis a pasi akit szeretek lefeküdtem vele és gyerek jön. Mit tegyek most? Ráadásul nem akarja a babát. Segítség.

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 21:21
1 2
 1/17 anonim válasza:
27%
vetesd el
2009. jún. 10. 21:24
 2/17 anonim válasza:
84%
Hány éves vagy ?És milyen a helyzet? Szülők? Barátod szülei?
2009. jún. 10. 21:24
 3/17 Xaba89 válasza:
27%
Akkor egy megoldas van vetesd el.
2009. jún. 10. 21:26
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Hány éves vagy? Milyen lehetőségeid vannak? Kik támogatnának? Kikre tudnál számítani? A srác emiatt elhagyna téged? Nem biztos, hogy a baba elvetése az egyetlen megoldás, pláne ha a barátod miatt tennéd...

Hány éves vagy? És a barátod?

2009. jún. 10. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
Ha megtartod, három ember életéd nehezíted meg, ha elveteted, talán jobban jársz. Nem védekeztetek???
2009. jún. 10. 21:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez attol fugg milyenek az elet korulmenyeid, hol laksz, mennyi idos vagy tehat feltudod-e nevelni a babat es egyaltalan felakarod-e? Az mindig jo ha van segitseg de nem lehet erre epiteni az eletedet. Neked kell tudnod, hogy mire vagy kepes egyedul a babaval. Nehez dontes az biztos.
2009. jún. 10. 21:44
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is attól függ hány éves vagy és persze milyenek az életkörülmények. Ha fiatal vagy és a pasi nem akarja szerintem is vetesd el .Nem véletlenül családba szülik az emberek a gyereket. Nagy felelőség, oriási teher amig pici ,anyagilag se utolsó és alegfontosabb egy pici akkor lesz kiegyensujozott emberke ha nagyon szeretik a SZÜLEIK!!!!
2009. jún. 10. 22:02
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Ez így túl szép, hogy "vetesd el". Mondjátok inkább így, mert az igazság az, hogy ezt szeretnétek kifejezni:

ÖLD MEG! Nem méltó az életre! Csak a probléma van/lesz vele! Gyilkolj, az a megoldás!

(Nekem is fájt leírni, de tulajdonképpen ugyanazt írtam, mint az előttem szólók. Ja, hogy ez így kegyetlenebbül hangzik? Pedig ugyanarról van szó. Remélem mindenki látta a néma sikoly című filmet, ha nem, akkor youtube. Utána lehet velem vitatkozni, hogy hátdeez nem is gyilkosság, hanem "csak" "elvetetés".)

És akkor most jöhet a lepontozás amiért leírtam ugyanazt, mint az előttem szólók, csak épp kegyetlenebb szavakkal.

2009. jún. 11. 00:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az elôzôvel, nekem nem lenne szivem megôlni.

De te mit akarsz? ha te ugy érzed hogy meg akarod tartani akkor hagyd meg, ha meg nem akkor nem. Te légy az elsô ne a pàrod hiszen a te szived alatt hordod és ha ugy elveteted hogy nem gondoltad àt és nem vagy benne biztos, akkor utànna neked lessz rossz érzés és neked fog fàjni a szived.

2009. jún. 11. 00:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nézd meg ezt a néma sikolyt és rá jössz,hogy akkor fogod elkövetni életed legnagyobb hibáját ha te is úgy döntenél,hogy elveteted a gyermeked!

Istenem mit meg nem adnék,hogy én legyek terhes eszembe se jutna ilyenen gondolkozni!!!!

Én azt mondom tartsd meg!!!!!!!!

2009. jún. 11. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!