Hát most elrontottam az egész életemet ugyanis a pasi akit szeretek lefeküdtem vele és gyerek jön. Mit tegyek most? Ráadásul nem akarja a babát. Segítség.
A baba felől te döntesz, ennyi lépéselőnye van a nőknek, mert te hordod ki, te szülöd meg...
De ha úgy érzed, hogy ezzel elrontottad az életedet, akkor itt az ideje átértékelni, hogy jó úton haladtál-e, és nem-e a baba hozná a 180 fokos fordulatot...
Nagyon keveset írtál, nem tudunk rólad semmit sem, a szavaidban kétségbeesés uralkodik, ha lehiggadtál, majd akkor dönts, úgy hogy ne bánd meg!
Sziasztok!
Egyet áruljatok el nekem!
Miért az az első gondolat, hogy el kell vetetni?
És az örökbeadás?
Hány olyan nő/pár van, akinek nem lehet sajnos gyermeke, még inszemmel vagy lombikkal sem! Ők biztos nagyon szivesen örörkbe fogadnák és szerető otthont nyújtanának a picinek!
Ez miért nem jut eszébe senkinek?
M
Az az igazság, hogy kell a gyerek...szeretném tudni milyen érzés egy anyának lenni. egy élet van a kezemben...én döntök az életéről!
amugy 22 éves lány vagyok. a családom tud erről a kapcsolatról és ők nem akarják a gyereket... a párom szülei gazdagok... ők szeretnnékek egy unokát...
Nagyon félek...söt...pánikolok...ez tényleg nagyon szar helyzet...
tényleg nem akarom, hogy elvegyék a babámat!!!
már 3 hónapos.
segítsetek!
Nagyon örülök a gyereknek...a párom ő 24 éves akire tudok számítani...hát akkor talán a nővérem...viszont van egy fiú akit már kiskorom óta ismerek...nagyon jó a kapcsolatunk! de csak baráti...
mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!