Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hát most elrontottam az egész...

Hát most elrontottam az egész életemet ugyanis a pasi akit szeretek lefeküdtem vele és gyerek jön. Mit tegyek most? Ráadásul nem akarja a babát. Segítség.

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A baba felől te döntesz, ennyi lépéselőnye van a nőknek, mert te hordod ki, te szülöd meg...

De ha úgy érzed, hogy ezzel elrontottad az életedet, akkor itt az ideje átértékelni, hogy jó úton haladtál-e, és nem-e a baba hozná a 180 fokos fordulatot...

Nagyon keveset írtál, nem tudunk rólad semmit sem, a szavaidban kétségbeesés uralkodik, ha lehiggadtál, majd akkor dönts, úgy hogy ne bánd meg!

2009. jún. 11. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy gondolatom van: egy anya az életét adná a gyermekéért. Ha az abortusz mellett döntesz,a gyermeked adja az életét érted.
2009. jún. 11. 12:36
 13/17 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Egyet áruljatok el nekem!

Miért az az első gondolat, hogy el kell vetetni?

És az örökbeadás?

Hány olyan nő/pár van, akinek nem lehet sajnos gyermeke, még inszemmel vagy lombikkal sem! Ők biztos nagyon szivesen örörkbe fogadnák és szerető otthont nyújtanának a picinek!

Ez miért nem jut eszébe senkinek?

M

2009. jún. 11. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Én bármit megtennék hogy babám lehessen, és ha sikerülne nem jutna eszembe elvetetni, akkor sem ha a párom nem szeretne babát! De ez a te döntésed, jól gondold meg nehogy később megbánd!
2009. jún. 12. 19:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy kell a gyerek...szeretném tudni milyen érzés egy anyának lenni. egy élet van a kezemben...én döntök az életéről!

amugy 22 éves lány vagyok. a családom tud erről a kapcsolatról és ők nem akarják a gyereket... a párom szülei gazdagok... ők szeretnnékek egy unokát...

Nagyon félek...söt...pánikolok...ez tényleg nagyon szar helyzet...

tényleg nem akarom, hogy elvegyék a babámat!!!

már 3 hónapos.

segítsetek!

2009. jún. 13. 08:35
 16/17 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök a gyereknek...a párom ő 24 éves akire tudok számítani...hát akkor talán a nővérem...viszont van egy fiú akit már kiskorom óta ismerek...nagyon jó a kapcsolatunk! de csak baráti...

mit tegyek?

2009. jún. 13. 08:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom hogy már háromhónapos korban nem veszik el a babát, mert nagyon kockázatos! De lehet hogy rosszul tudom. Ha te szeretnéd a babát, akkor tartsd meg, ez a te döntésed legyen ne másé!!
2009. jún. 13. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!