Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan huszonéves pasi, aki pár hónap után nem "adja be" az igényét házasság, gyerek iránt?
Lehet, hogy én találkoztam eddig rosszakkal, de nem egynek emiatt lett vége... :S
L25
mivan????
úgy érted, hogy létezik e olyan pasi, aki nem mondja azt a lánynak a kapcsolat elején, hogy gyereket és házasságot akar????
Ha így van akkor elárulom, hogy én vagyok az aki ezt a legkésőbb mondaná, hogy "gyerek", "házasság"...ha csak lehet ezt nem akarom.
Ergo soha nem mondom!
26/f
Rendben, kedves "első". Arról van itt szó, hogy elég sok - hszonéves - pasival volt már kapcsolatom, szerelmes is voltam nem egyszer, viszont rendszerint azért lett végük, mert egy időn belül (az én olvasatomban nem is sok időn belül), elém álltak az ötlettel, hogy esküvő, gyerek...
A kérdésem arról szól, hogy ez általános dolog vagy én "fogtam ki" rossz pasikat?
2. vok
Szerintem te fogod ki ezeknek a pasiknak a többségét kedves kérdező!
ÉN nem tudom h szeretnék e valaha is összeházasodni..nem nagyon, gyereket meg a mai világban...mégannyira sem...ahhoz kell egy biztos alap, lakás vagy ház, jó állás, jó fizetés stb stb.
Szóval még ha szerelmes is vagyok soha meg sem említem! 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!