Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan huszonéves pasi, aki pár hónap után nem "adja be" az igényét házasság, gyerek iránt?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én találkoztam eddig rosszakkal, de nem egynek emiatt lett vége... :S

L25

2011. máj. 6. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnos én is azt tapasztalom, amit a kérdező. Ez azért is kellemetlen, mert nem igazán szeretnék soha házasságot kötni. Családot, gyereket akarok majd valamikor, de esküvőt, és papírt nem. Már az is eszembe jutott, hogy az váltja ki a pasikból, hogy tapasztalják, a nő nincs odáig annyira a gondolattól. Ezt onnan vettem, hogy több barátom is, aki megkért, sőt, utána erőltetni akarta a dolgot, mesélte hogy más lányok esetében inkább őt akarták rávenni, és ő volt, akinek nem volt kedve hozzá.
2012. jún. 25. 09:44
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Külön megérne egy misét, hogy mindenütt a nőkre panaszkodnak e téren, közben tele van a világ házasságmániás "őrült" fickókkal. Nálam is sok kapcsolat bukott ezen. Én nem tudom, mi volt velük, esetleg csak az önérzetük nem viselte jól, de folyton visszatérő vitatéma volt belőle. :S
2012. jún. 25. 12:35
 13/14 anonim válasza:
0%
Az én pasim 21 éves volt, mikor megismerkedtünk. Azóta együtt vagyunk. 30 éves korában vett feleségül, jelenleg 32 éves és most akar gyereket. Szóval szerintem a huszonéves pasik még nem akarnak olyan hamar családot.
2012. aug. 17. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Manapság már a huszonéves nők se (legfeljebb 30 körül).

Legalábbis a többség.

2012. aug. 17. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!