Mi a véleményed arról, amikor egy a feleségét megcsaló pasi azt mondja a szeretőjének, hogy a gyerek miatt nem válnak el?
Ne értsetek félre, nem vagyok szerető vagy ilyesmi, csak egyre többször hallom ezt a mai világban. Nemrég chateltem egy pasival, aki gőzerővel szexpartnert keresett magának, felesége, kisgyereke van. Kérdeztem, hogy akkor miért nem beszél az asszonnyal a szexről--azt válaszolta, már beszélt de nem javult a helyzet. Akkor miért nem válsz?-kérdeztem tőle. A válasza: mert a gyerek ott van.
Már nem azért, de nem egy ismerősöm van, aki elvált gyerek mellett is, most új párja van, fizeti a gyerektartást és boldog(abb). Szerintetek van értelme ennek a ,,gyerek miatt nem válok" szövegnek? Valóban a gyerek miatt nem válnak?
én egy ilyen helyzetben tapasztalatbol beszélhetek...2 honapig volt egy "párom" akiröl kiderült h felesége van és 2 gyönyörü gyereke...miután kiderültek a dolgok nem sárdobálással váltunk el mer kiváncsi voltam én is a szövegre...itt is megvolt a sablonduma a gyerekekkel kapcsolatban
meg volt még egy-két dolog amiket nem igy mondott ki de ezt lehetett leszürni belöle:
1. otthon van az "asszony", mos föz takarit rá szal ez igy neki nagyon kényelmes
2. hova költözne mer albérletet nem akar fizetni és az annyáékhoz sem akar hazaköltözni
3. a kényelemböl adodik h uj párkapcsolat esetén még nem lenne meg ez az asszony mindent megcsinál dolog és akk vele mi lenne? kb megdöglene a koszban meg éhen
minden ember gerinctelen féreg aki megcsalja a párját...legyen az nö vagy férfi ez nemtöl független
hát én ennyit tudtam ehhez hozzászolni
Nem feltétlen hülyeség! A gyereknek apa is kell, nem csak egy anya,ki elkényezteti. Az apának a válás után semmi joga a gyerekéhez,csak fizethet a volt nejnek. Akár éhen is halhat,ha nem gazdag pasi. A gyereknek pedig sokkalé rosszabb,ha elválnak a szülei,mintha a szülők nem úgy éln ek,mint a turbékoló galambok. Csak ma a nők többsége váláspárti,ahelyett,hogy a házasságukat hoznák rendbe. Ha gyerek van,akkor a férj már le van sz..va.
Én is nő vagyok,de az ilyenektől felfordul a gyomrom.
Ettől függetlenül,a pasinak a feleségével kellene őszin tén beszélni! Talán lenne valami eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!