Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinÁljak még vele? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinÁljak még vele? Miért nem kívánhat? Volt mÁr mÁs is így?

Figyelt kérdés

párommal egyre ritkábbak az együttlétek, szeretjük egymást, én kívánom is minden nap, de nem vevő a dologra....

Várandos vagyok, itthon vagyok, Ö dolgozik értünk, éppen ezért nem erőltetem, megértem szegényt! csak ez furcsa nekem...

23L

2012. szept. 22. 22:51
 1/7 Rs. ***** válasza:
Legegyszerűbb megoldás: Megkérdezed.
2012. szept. 22. 22:53
 2/7 A kérdező kommentje:
azon már tul vagyunk...é is szeret egyébként naponta, anno minden nap volt, csak most...persze fáradt is sokszor, de amikor full friss, akkor se bujunk össze...
2012. szept. 22. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:

lehet, hogy valamiért zavarja az állapotosságod, mármint, furcsa neki, hogy az ő gyermeke benned van, és mégis ilyet csináltok, lehet, hogy nem akarja elmondani neked...

viszont jó lenne megbeszélni, hogy tényleg csak ez, és nem más :)

2012. szept. 22. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem rájött, hogy mennyire elbaszta az életét veled, de nem szabadulhat mivel teherbe ejtetted magad.

Hidd el, neked se lenne kedved így hozzá

2012. szept. 22. 23:04
 5/7 A kérdező kommentje:
utolso szerintem csinálj magadnak kisöcsit te retardált kis búza:) takarodj aludni,késő van.
2012. szept. 22. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Tavaly 23 évesen voltam én is terhes és ugyan ez volt és még mindig ez van.Te otthon vagy ha fáradt vagy lepihensz.A párod melózik elfárad otthon is csinálja a dolgát elfárad és este fáradtan kidől.Hagyd aludni szegény embert.Nekem is ezt mondta a párom,hogy melózik elfárad és hát öregszik nem megy már minden nap.Meg hát ott van a baba a pocakba és fél,hogy valami baja lesz.Értsd meg csak nektek akar jót.Ezt az időszakot át kell vészelni,szülés után nekem nem volt kedvem a szexhez 2 hónapig.Azután se nagyon de aztán visszatért a szex éhség.Szülés után te leszel fáradt a gyerek miatt állandóan.
2012. szept. 23. 17:18
 7/7 A kérdező kommentje:

természetesen belátom, rengeteg dolgon stresszel, megbeszéltünk mindent, szegényem sok minden miatt idegeskedik, most akarunk lakást váltani (albérlet), velünk van bátyám is, bár ő anyagilag nem gond, dolgozik, belead mindenbe, amibe lehet:) Hozzánk ár párom huga is ő is itt fogyaszt, ami plusz stressz neki (nekünk), tehát van mivel foglalkozni, én igyeszem minden téren segíteni neki, tudom, hogy nem könnyű neki, szeretem nagyon, vele el tudom képzelni az életetem:) Az egyik ok az, hogy nem kívánja már annyira, mint annak előtte, ezt megmondta nyíltan, először rosszul esett perszze, de meg tudom érteni, az idővel hűl egy kicsit a vágy, felnőttek vagyunk:)

Mondjuk ez az egy hét ényleg sok volt...:DD

2012. szept. 24. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!